Húsvéti mágia Freya jósnőtől

Húsvéti mágia Freya jósnőtől

A Húsvétról általában mindenkinek Krisztus halála és feltámadása jut eszébe. Ez a keresztény vallások egyik legfontosabb ünnepe. A 40 napos böjtöt oldja fel, amely alatt nemcsak étkezési megszorításokkal, hanem lélekben imákkal is készülnek a hívők az ünnepre. Emellett illik a táncmulatságoktól, vígasságoktól is távol maradni, régen lakodalmat sem tartottak ebben az időszakban. Akkor hogy jön ide a mágia?

A Húsvéti időszak más vallású népeknél is ünnep. Így a zsidóknál, de a Wicca boszorkányoknál is; mi ilyenkor az Ostarát ünnepeljük, ami egy ősi kelta ünnep. Ezen a napon a druida papok a termékenység istennőjét, Ostarát köszöntötték, aki felébreszti a természetet téli álmából, és hívó szavára kizöldülnek a fák, előbújnak az állatok. Tiszteletére mágikus szertartásokat végeztek kint a természetben és az otthonaikban. A XXI. századra sok minden megváltozott. Napjainkban a húsvéti mágia célja, hogy környezetünket megtisztítsuk a negatív energiáktól és felkészülten várjuk a tavaszt, főleg, ha szerelemre is áhítozunk.

Otthon végezhető Húsvéti mágia


Mindenki ismeri a „húsvéti nagytakarítás” fogalmát. Nem véletlen. Az ősi pogány vallási rituálékból ered, és neked is ezzel kell kezdened a mágikus szertartást, amit otthon, egyedül is biztonságosan megcsinálhatsz.

  1. Padlástól a pincéig takarítsd ki a lakást, ha most nincs kedved az ablakpucoláshoz, kimaradhat. Minden régi kacatot, amit azért tartogatsz évek óta, hogy majd jó lesz valamire, engedd el és dobjad ki. Ha valamihez túlságosan kötődsz, vidd át a barátnődhöz a tisztítás idejére.

  2. Ha végeztél zuhanyozz le, öltözz át, ha lehet, olyan ruhát vegyél fel, amit még nem viseltél.

  3. Tiszta edénybe 2 dl vízbe tegyél 2 kanál sót, kevergesd el, majd járd körbe a lakást, szórd meg a sarkokat vízzel, közben kérd Mihály arkangyalt, hogy tisztítsa meg a lakásodat.

  4. Ezután használj füstölőt – szantálfa, tömjén – ezeknek nagyon erős az illatuk, de hatásosak. Minden helyiségben hagyd ott a füstölőt 10 percre, viszont ahol a legtöbbet tartózkodik a család (pl:nappali) ott égess el egy egész rudat.

    Húsvéti mágia
  5. Ha végeztél, a kellékeket dobd ki és szellőztess. Vágj fel 1 hagymát, a darabokat helyezd egy éjszakára a sarkokba. Reggel kidobhatod.

  6. Érdemes friss zsályát, levendulát tartani az ablakokba, erős tisztító hatása van. De szárított formában elveszíti erejét.

  7. Ha nem szereted a gyógynövényeket, kiváló választás lehet a kókuszgyertya. Csak bio boltban vásárolt gyertya jó, ami valódi kókusz kivonatot tartalmaz.

A szertartás alatt gondolj arra, hogy együtt dolgoztok Mihállyal, koncentrálj a tisztulásra.

És itt jön a lényeg. A mágia akkor lesz igazán hatásos, ha 4 héten keresztül hetente elvégzed egyszer. A nagytakarítást természetesen itt már elhagyhatod, elég, ha előtte rendet raksz.
Munkahelyen, üzlethelyiségekben is kiválóan alkalmazható, de itt minimum 2-3 hónapig kell használni. Vendégeim, akik kipróbálták azt tapasztalták, hogy sokkal kevesebb lett a pletyka, áskálódás, és szívesebben járnak be dolgozni. „Olyan jó, hogy megmutattad ezt a mágiát. 2 hónap használat után, már sokkal jobb volt a légkör az irodában, de igazából kellett 4-5 hónap. Most már otthon is használom, ha veszekedés van, csak füstölök egyet.”

Próbáld ki te is, és számolj be nekem pozitív tapasztalataidról.

Üdv: Freya

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27