Hátfájás, derékfájás

Szokott fájni a hátad?

Azt már tudod, hogy a lelked amennyiben kibillent az ideális egyensúlyból – a testeden keresztül üzen neked tünetek formájában. Egy is segítség a pszichoszomatikus tünetek értelmezéshez.

Pszichoszomatikai kisszótár

  • Gyulladás: valamilyen akut szellemi terhelés
  • Gennyesedés: szellemi téren valami „idegen” hatolt a szervezetbe, el kell távolítani
  • Rándulás, ficam: valamit helyre kell tenni az életünkben, letértünk a jó útról
  • Törés: figyelmeztetés, hogy az életünk rossz irányba tart, azonnali, határozott változtatásra van szükség, ezen kívül rugalmatlanság
  • Viszketés: van egy probléma ami megoldásra szorul, addig fog égetni, viszketni, amíg nem törődünk vele

Gyakori betegségek részletesebben

 

parlagfű allergia

 

  • Allergia

Túlérzékenység olyan anyagokkal szemben, amelyek más emberek számára ártalmatlanok.

Ha szénanáthád, vagy bármilyen ételallergiád van, akkor az átlagnál érzékenyebb vagy az élet dolgaira, más szeretnél lenni, mint ami vagy, elutasítod a változásokat, felfokozottan reagálod le a külvilág támadásait, melyek valójában nem azok.

  • Baleset, törés

Nem sikerült megvalósítani az életfeladatodat és jelenleg nem jó irányba haladsz. Lehet, hogy a munkádban nem leled örömödet de a jó fizetés miatt nem változtatsz, vagy a kiégett, lejárt párkapcsolatodból nem mersz kilépni. (Gyávaságból esetleg kényelemből.) Egy ideje már valószínűleg munkál benned a változás iránti vágy, de ha nem teszel semmit, akkor hirtelen látszólag a semmiből bekövetközik egy külső esemény (baleset, sérülés, törés), ami próbál a „rossz útról” visszatéríteni a jóra.

  • Ekcéma, bőrkiütés

Van valami, ami gyakran foglalkoztat, próbálod elfojtani, de mindig megjelenik a gondolataidban. Egy idő után már nem tudod elhessegetni, mert kiütések formájában láthatóvá válik, viszket, rákényszerít, hogy foglalkozzál vele.

  • Cukorbetegség

Nem találod magadat szeretetre méltónak, ezért mások szeretetét sem tudod elfogadni, ennek okán a szeretni tudás képessége is csökken. A fiatalkori diabétesz arra utal, hogy nem tanultad meg magadat szeretetteljesen elfogadni, az idősebb korban jelentkező fajtánál pedig rádöbbensz, hogy nem azt az életet élted amit akartál, nem az vagy akinek tartottad magadat. A tested felszólít, hogy valamin változtatni kell.

  • Elhízás

Több tényező is okozhatja. Belső üresség érzet, szeretethiány, több szeretnél lenni, mint ami vagy, kielégületlenség, belső békétlenség. Ezeket kiválóan lehet kompenzálni az evéssel, amivel szomorú pillanataidban megjutalmazod magadat.

  • Fogínysorvadás

Ha a fogíny visszahúzódik, védtelenül hagyja az érzékeny fognyakat. Ez a belső tartás meggyengülésére utal, valamint arra, hogy sokat rágódsz a problémákon, mégsem sikerül „átrágnod” magadat rajta.

  • Gyomor-nyombélfekély

Azokkal a konkrét feladatokkal amiket az élet eléd állít, nem tudsz megbirkózni, ettől agresszív leszel. Ebben az esetben fontos előbb a feszültséget levezetni, utána magával a problémával foglalkozni.

  • Székrekedés

Székrekedésre az hajlamos aki képtelen magát elengedni, hagyja magában felgyülemleni a lelki benyomásokat ahelyett, hogy megszabadulna tőlük. Nehezére esik bizonyos dolgokról lemondania, túljutnia. Bizonyos élményeket, tárgyakat, embereket is nehezen fog elengedni, ahogy a béltartamát is.

  • Magas vérnyomás

Mind az alacsony, mind a magas vérnyomású ember kitér a konfliktusok elől. Modern életünk velejárója a stressz, agresszió, félelem düh…ezeknek nagymértékű felszaporodása, lekezelésének hiánya, nagyban járul hozzá a vérnyomás tartós megemelkedéséhez.

szívinfarktus

  • Szívinfarktus

A szívbetegek olyan emberek, akik nem akarnak a szívükre hallgatni, legszívesebben mindent az értelmükkel intéznének el. Ha a szívritmus akadozik vagy száguld (ritmuszavar), akkor a belső rend felborult. A belső gátlások miatt az élet (vér) nem tud szabadon áramolni, nem hallgatunk a szívünkre csak az értekmünkre, ezért az rákényszerít egy infarktussal, hogy ne hagyjuk figyelmen kívül üzeneteit.

  • Hátfájdalom

A gerincoszlop tartást és támaszt nyújt a testnek. A gerinctájékon jelentkező problémák mindig lelki túlterhelésre utalnak (cipeljük a hátunkon a bajainkat), amiről nem akarunk tudomást venni. Lehetnek okai félelmek, aggódás vagy úgy érezzük nem kapjuk meg a szükséges támogatást. A gerinc alsó szakaszán jelentkező fájdalom arról tanúskodik, hogy szeretnénk valami cselekvést véghez vinni, de ebben a körülmények megakadályoznak.

Ne feletjsük el, hogy ezeket a tüneteket saját magunk orvosolni tudjuk. Ha felismerjük a miérteket, választ fogunk kapni a hogyanokra. Viszont ha teljesen tanácstalanok vagyunk, a Tarot kártya biztosan segít. Te egészséges vagy?

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27