mikor fordulj a Tarot jósláshoz

3 tipp, hogy mikor fordulj a Tarot jósláshoz

Sokan gondolkodnak rajta, hogy el kellene menni egy jósnőhöz. Miközben gondolkodnak, hetente vagy akár naponta is ezoterikus weboldalakat látogatnak és online kártyáktól kérnek Tarot jóslást. Senkit nem akarok lebeszélni az online jóslásról. Egyrészt játéknak, időtöltésnek kiváló és tapasztalataim szerint az „igen-nem” válaszadások esetében kiválóan működik, de nem vetekedhet az „igazi” Tarot jóslással.

Az online Tarot jóslás egy virtuális világ. Ott is Te húzod a lapokat, de nem ül veled szemben egy jósnő, aki az adott helyzetnek megfelelően értelmezi a lapokat. Egy kártyalap nem jelenti mindig ugyanazt. Van egy általános jelentése, amit bárhol megtalálhatsz az interneten, vagy elmész egy ezoterikus boltba, veszel egy Tarot jóslást értelmező könyvet, ott ezek az információk le vannak írva. De hiába ismered az általános leírásokat, ez nem elég, hogy az adott szituációt értelmezd. Ha az életedet befolyásoló komoly kérdésekre szeretnél választ kapni, akkor mindenképpen ajánlom a személyes Tarot jóslást.

Mikor van szükséged a Tarot jóslásra?

  1. Ha fontos döntés előtt állsz. Legyen szó párkapcsolati, pénzügyi, lakásvásárlási vagy bármilyen számodra fontos dologról.
  2. Ha megfeneklett az életed, és nem látod a kiutat. Válságban a házasságod? Nem értesz szót tinédzser gyermekeddel? Kapuzárási pánik lett jeleit tapasztalod magadon?
  3. Ha nem tudod, mit kezdj az életeddel. Unalmasan telnek a napok? Állandóan levert, fáradt, depressziós vagy? Semmi nem úgy alakul, ahogy szeretnéd?

Ha a felsorolt kérdésekben magadra ismersz, a Tarot jóslás segít neked. Megmutatja, hogyan döntsél helyesen, hogyan neveld a gyermekedet és életcélod elérésében is utat mutat.
Ha idáig csak gondolkodtál, most cselekedj, hogy megtaláld a lelki békét.

Üdv: Freya

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27