Csaló jósok – avagy a jóslás lejáratása

Csaló jósok – avagy a jóslás lejáratása

A jóslás egy társasági beszélgetés folyamán nagyon megosztó tud lenni. Van, aki elvakultan hisz benne, van, aki maximálisan szkeptikus és vannak a csendben figyelők... Ők olyanok, mint a leányzó Mátyás király meséiben: vitt is ajándékot meg nem is, volt rajta ruha meg nem is... hisz is a jóslásban meg nem is...

Mivel lehet lejáratni a jóslást?

A média nemrégiben számolt be egy közismert jós haláláról. A Stephanus néven elhíresült celeb jóst, akivel különböző betelefonálós műsorokban találkozhattunk, a bíróság jogerősen 1 év szabadságvesztésre ítélte, melynek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette. A büntetés oka csalás vétsége. A jóslás szakmában jó hírnévnek örvendő Stephanus 3 millió forintot kért rontás levételért egy asszonytól, amit nem teljesített. A nő feljelentette, ezután egészsége megromlott.

Akkor az egész jóslás egy csalás?

Ez a szomorú eset arra figyelmeztet bennünket, hogy ne legyünk naivak. Bármennyire is közszereplő egy ezoterikus személyiség, bármennyire szimpatikus és ismert, nézzük meg, kihez megyünk jósoltatni, pláne mágikus szertartást kérni.

Akár mekkora bajban is vagyunk, gondolkozzunk racionális határok között. Bármilyen mágia vagy segítő tevékenység 10-20 ezer forintos kategóriában elvégezhető. Egy jóslásért se fizessünk tízezreket. A negatív energiákból származó blokk feloldását pedig illik ingyen elvégezni.

A jóslás működik, használjuk, amikor szükségünk van rá, de ha irreálisan sok pénzt kérnek tőlünk – százezreket, milliókat – akkor gondolkodjunk el azon, hogy biztosan a legmegfelelőbb szakembert választottuk-e.

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2023
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27