Ha Oroszlán a csillagjegyed

Ha Oroszlán a csillagjegyed, ne kezdj ki a Bakkal!

Ezek azok a csillagjegyek, amiket jobb elkerülnöd, ha boldog kapcsolatra vágysz.

Oroszlán – Bak: A Bak zárkózott, konzervatív, otthonülő, nehezen viseli a hangos Oroszlánt, aki szeret a társaság középpontjába kerülni.


Oroszlán – Vízöntő: Az Oroszlán szívesen irányítja a környezetét, így Vízöntő kedvesét is, aki nagyon szereti a szabadságot, így sok konfliktussal kell számolniuk.


Oroszlán – Skorpió: Mindkettő rendkívül erős jegy, de a folyamatos hatalmi harcok felemésztik a szerelmet.


Oroszlán – Halak: Az érzékeny Halak nehezen viseli az Oroszlán arroganciáját, csillogás iránti vágyát, sűrűn fog sértődötten elvonulni. Ettől viszont az Oroszlán kiborul.


Oroszlán – Nyilas: Mindkettő tűz jegy, akár még jól is elsülhet, de itt is probléma lesz az Oroszlán dominancia igénye, mert a függetlenségre törekvő Nyilas nehezen tűri az irányítást.


Oroszlán – Mérleg: Jól fognak szórakozni együtt, de mivel az Oroszlán azt szereti, ha neki van igaza, a Mérleg lázadozni fog ellene, és hamar kenyértörésre kerülhet sor.


Természetesen, ha megtetszik valaki, ne a csillagjegyét kérdezd meg először. Ez inkább útmutatás, hogy milyen nehézségeket kell leküzdenetek, és ha mindketten akarjátok, működhet is, annak ellenére, hogy az asztrológia mást sugall. Üdv: Freya

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27