Házszentelő mágia II.

Házszentelő mágia II.

Az otthon és a család biztonságának megteremtése, elemi feladat, ezért kötelező a házszentelő mágia. Felsorolok néhány lehetőséget, amelyek hatékonysága megkérdőjelezhetetlen, de a legjobb, ha minél többet alkalmazol belőlük.

  • Függeszd ki Anubisz képét a lakásban, persze, csak ha a lakás dizájn engedi. Ha nem, akkor helyezd el valamelyik szekrénybe.
  • A bejárati ajtóra vagy fölé krétával érdemes kiírni Mihály arkangyal nevét. Úgy is működik, ha a falra írod, utána pedig letapétázod, vagy lefested. Nálam Mihály és Ráfáel neve is kint van.
  • Készíts modzso-zacskót, amibe tehetsz különböző dolgokat: rizs, szegfűszeg, fahéj, bors, fenyő, aloe, kapor szárított formában. A zacskó bármiből készülhet, és elrejtheted bárhova.
  • Helyezz el pentákulumot a lakásban, az sem baj, ha viseled. Nekem három fajta nyakláncom van különböző pentákulumokkal. Azt viselem, amelyikhez kedvem van.
  • A közismert sós-víz kombó. Keverj el sót vízzel, ha feloldódott hintsd végig az összes helyiséget, közbe mondjad: fuss gonosz, ne gyere be!

Ezek nagyon egyszerű dolgok, de ha jól csinálod, garantált a siker. Te csináltál már hasonlót? Kommentelj!

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27