Házszentelő mágia I.

Házszentelő mágia I.

Ha új lakásba költözünk kötelező, de a már meglévőben sem árt. Ha zavaró szellemek jelenlétét érzékeljük, akkor is érdemes ezt az egyszerű mágiát elvégezni. De ne felejtsük el, ezek a lények itt élnek körülöttünk, mellettünk, nem feltétlen kell őket eltávolítani, pláne foglalkozni velük.

3 éves kor alatt mindenki látja a szellemvilágot. Ezután bezárul a harmadik szemünk – a homlokunk közepén található – és megszűnik a szellemvilággal ápolt kapcsolatunk. Amikor 2 éves volt a lányom, sokszor ücsörögtünk a nappaliban és játszottunk. Gyakran feltette a kérdést, hogy mit csinál ott a bácsi?
Én érzékeltem a szellem jelenlétét és tudtam, hogy csak átutazóban van nálunk, ezért azt válaszoltam, hogy semmit nem akar a bácsi, nem kell vele foglalkozni. Amikor megkérdeztem, hogy mutassa meg pontosan, hol van a bácsi, akkor mindig a nappali bal felső sarkába mutatott, ahol a mi házi szellemünk szeretett tartózkodni.

Ha ilyet tapasztalsz, ne ijedjél meg, ez teljesen normális, és ha egyéb tünetek nem utalnak arra, hogy a szellemlény negatív energiákat hordoz, akkor egyszerűen nem kell foglalkozni az eseménnyel. Konkrétan, mint egyéb tünetek arra gondolok, hogy ha hazaérsz, elpárolog a jó hangulatod, nem érzed biztonságban magadat, úgy érzed, figyelnek, súlyos esetben akár olyan nyomasztóvá is válhat a helyzet, hogy elmész inkább otthonról. Ezeket a problémákat megelőzendő érdemes elvégezni a házszentelő mágiát, amit a következő blog-bejegyzésemben olvashatsz el.

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27