Házszentelő mágia II.

Értékelés:
(0 szavazat)

Házszentelő mágiaAz otthon és a család biztonságának megteremtése, elemi feladat, ezért kötelező a házszentelő mágia. Felsorolok néhány lehetőséget, amelyek hatékonysága megkérdőjelezhetetlen, de a legjobb, ha minél többet alkalmazol belőlük.

  • Függeszd ki Anubisz képét a lakásban, persze, csak ha a lakás dizájn engedi. Ha nem, akkor helyezd el valamelyik szekrénybe.
  • A bejárati ajtóra vagy fölé krétával érdemes kiírni Mihály arkangyal nevét. Úgy is működik, ha a falra írod, utána pedig letapétázod, vagy lefested. Nálam Mihály és Ráfáel neve is kint van.
  • Készíts modzso-zacskót, amibe tehetsz különböző dolgokat: rizs, szegfűszeg, fahéj, bors, fenyő, aloe, kapor szárított formában. A zacskó bármiből készülhet, és elrejtheted bárhova.
  • Helyezz el pentákulumot a lakásban, az sem baj, ha viseled. Nekem három fajta nyakláncom van különböző pentákulumokkal. Azt viselem, amelyikhez kedvem van.
  • A közismert sós-víz kombó. Keverj el sót vízzel, ha feloldódott hintsd végig az összes helyiséget, közbe mondjad: fuss gonosz, ne gyere be!

Ezek nagyon egyszerű dolgok, de ha jól csinálod, garantált a siker. Te csináltál már hasonlót? Kommentelj!

Üdv: Freya jósnő

 
Megjelent: 785 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.