Napi Tarot jóslás, van értelme húzogatni?

Értékelés:
(0 szavazat)

Napi Tarot jóslás, van értelme húzogatni?Igen. ☺ Nagyon sok helyen találunk napi tarot jóslást az interneten. Ez nem véletlen. Valahol belénk van programozva a vágy, hogy szeretnénk ismerni a jövőnket, amit a különböző jóseszközök segítségével biztonsággal meg is ismerhetünk. Ha pedig nincs idő elszaladni egy jósnőhöz, akkor az online jóslás jó választásnak tűnik.

Miért használd a napi tarot jóslást?


Az én honlapomon is találsz egy napi tarot jóslást. Reggel, ha felébredsz, vagy amikor beértél a munkahelyedre érdemes ezzel kezdened a napot. A nálam található Tarot kártyát sok éves tapasztalat alapján állítottam össze. Ha húzás előtt megfelelően koncentrálsz, biztosan azt a lapot fogod kihúzni, aminek útmutatására aznap szükséged van.

Sokszor csak a nap folyamán, vagy az esti órákban fogsz rádöbbenni, mi is volt a napi tarot jóslás üzenete.
Ha mindennap húzol magadnak Tarot kártyát, egy idő után akkora tapasztalata teszel szert, hogy megérted az árnyalatnyi különbségeket. Ez a cél, mert így fel tudsz készülni lelkiekben a baljós eseményekre is, számítasz rá, tudod kezelni, nem fogsz megijedni. A pozitív lapok pedig megnyugvással és energiával fognak feltölteni.

Tudtad?
Az ezoterikus társadalom több, mint 40%-a használja rendszeresen a napi tarot jóslást. Használd az enyémet, az biztosan bejön.

Üdv: Freya jósnő

 
Megjelent: 888 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.