Fordított lapok a Tarot kártyában

Értékelés:
(1 szavazat)

Fordított lapok a Tarot kártyábanA legkülönbözőbb vélemények láttak már napvilágot, rengeteg vita folyik a Tarot berkein belül a fordított kártyák jelentőségéről. Ha van már Tarot paklid, és használni is szoktad, akkor már veled is előfordulhatott, hogy fejjel lefelé jelent meg egy lap, amikor kihúztad.

Mit jelent a fordított Tarot kártya?

Hagyományos értelmezés szerint az álló kártyák ellentétét jelentik, mások szerint a fejjel lefelé néző Tarot kártya megmutatja, hogy az ott lévő energia nem fejlődött még ki. A lehetőség adott, de az adott pillanatban nem elérhető a számodra.

Én erről azt gondolom, mindenki döntse el saját maga, foglalkozik-e fordított lappal, vagy nem.

Ha úgy döntesz, értelmezni akarod a megfordult Tarot kártyát, akkor a legegyszerűbb módja, ha átgondolod: a kártya által mutatatott tulajdonság nem hiányzik jelenleg az életedből? Ezek az energiák nem kerültek elfojtás alá?

Tapasztalataim azt mutatják, hogy szükségtelen belebonyolódni a Tarot kártya lapok fordított elemzésébe. Keverd újra a paklit, és igyekezz álló helyzetbe rendezni a kártyákat. Ha véletlenül fejjel lefelé húzod ki, ne tulajdoníts neki jelentőséget, értelmezd hagyományosan.

Üdv: Freya jósnő

 
Megjelent: 3503 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.