Joslas – keresd a hibát

Értékelés:
(0 szavazat)

Joslas – keresd a hibátA joslas a latin divinus szóból származik, melynek jelentése „istenek által ihletett”. Világszerte számos kultúra használta a joslast arra a célra, hogy megpróbálja kiszámíthatóbbá tenni a jövőt. A joslas sokszor abból állt, hogy gallyakból, érmékből, tealevelekből, vagy az eső után maradt pocsolya mintázata alapján következtettek a jósnők vagy sámánok a jövőt illetőleg, kultúrkörnek megfelelően. Az embereket mindig is erősen hajtotta a vágy, hogy kikémleljék a jövőjüket, a joslas segítségével.

Van, aki csak általánosságban szeretné tudni, mi vár rá a nagy ösvényen, van, aki egyéni problémáira keresi a választ. Mára a sámánok, varázslók világa eltűnni látszik, a tudomány mindenre megoldást keres és talál. Elfelejtjük a bennünk nyugvó spirituális erőket, nem hallgatunk a belső hangra. Kínlódunk a párkapcsolatunkban, szenvedünk a munkahelyünkön, és nem jut eszünkbe, hogy a joslas lehetőségéhez forduljunk.

Ősanyáink számára csak a természetfeletti jelentette a megoldást. Hittek benne és működött. Talán nekünk is jobban kellene bíznunk a joslas erejében és gyakrabban megkérdezni a Tarot kártya véleményét.
Keresd meg a hibás szót a szövegben, mit írtam le rosszul?

Üdv: Freya jósnő

 
Megjelent: 650 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.