Számmisztikai előrejelzés júniusra

Értékelés:
(0 szavazat)

Számmisztikai előrejelzés júniusraEgy általános havi számmisztikai előrejelzés sokat segíthet személyiségünk fejlesztésében. A számok megmutatják, milyen energiákkal kell számolnunk az adott hónap folyamán, így ezt bátran hasznosíthatjuk. De nézzük, mit mutatnak a számok.

A számmisztika üzenete

Júniusban a számok olyan energiákat mutatnak, amelyek elsősorban a személyiséged fejlődését segítik elő. A múltad történései visszahúznak, nem engedik, hogy kiterjeszd a szárnyaidat, pedig már eljutott arra a pontra az életed, ahonnan tovább kellene lépned. A számmisztika szerint megjelenik a téged magasba röpítő erő, fel kell ülnöd a hullámra és el kell szakítanod azokat a kötelékeket, melyek már csak hátráltatnak téged. Ezzel a fejlődés útjára lépsz.

Félelmeid gátolni fognak és elhitetik veled, hogy minden úgy jó, ahogy van. Mert a fejlődés nemcsak félelemmel jár együtt, hanem kistestvére, a fájdalom is felüti fejét. Be vagy bábozódva, mint egy pillangó. Ha a fejlődés útját választod a hónap energiája gyors változásokat fog hozni az életedbe és színes szárnyakkal repülsz életed egy minőségibb szakaszába.

Ha részletes számmisztikai elemzést szeretnél, elkészítem neked az éves előrejelzésedet.
Ha a havi szerencseszámaidra vagy kíváncsi, a honlapomon megtalálod.

Üdv: Freya jósnő

 
Megjelent: 705 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.