Sorselemzés vs jóslás

Értékelés:
(0 szavazat)

Sorselemzés vs jóslásVan egy kis különbség sorselemzés és jóslás között. A jóslás szóban egyértelműen benne van a lényeg. A jövődere vonatkozó kérdésekre kapod meg a válaszokat, elég nagy pontossággal. Köztudott, hogy a jóseszközök nem tökéletesek, és bizonyos hibahatárral rendelkeznek. Az előre megjósolt események tapasztalatom szerint, 90-95%-ban következnek be.

Sorselemzés

A sorselemzés lehetőséget ad az adott egyén személyiségének feltárására. Meghatározható milyen adottságokkal, képességekkel, életfeladattal rendelkezik. Rávilágít, ki hol tart a fejlődésben, és azon az úton jár-e, ahol kell neki. Vagy letért a helyes ösvényről és ideje lenne visszavezetni rá.
Sorselemzésre legalkalmasabb a számmisztika. Rávilágít általános jellemedre, feladataidra. A sorsmissziós számból (sorselemzés) megtudod, jó hivatást választottál-e, lehetne-e könnyebb az életed, vagy esetleg van valamilyen másik lehetőség, ahol ki tudnál teljesedni. Azt kevesen tudják, hogy ha a numerológus kicsit bonyolultabb algoritmusokban számol, akkor az előtted álló 1 évre egészen pontos anyagi, munkahelyi előrejelzést is kaphatsz. (Én így csinálom. ☺)

Ha a felsoroltakra vagy kíváncsi, akkor a sorselemző számmisztikát ajánlom neked, ez is fellibbenti a fátylat a jövőről, de nem olyan mélységekben, mint a jósláskor használt jóseszközök.

Üdv: Freya jósnő

 
Megjelent: 884 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.