Horoszkóp június hónapra

Értékelés:
(0 szavazat)

Horoszkóp június hónapraIdőközben új hónapba léptünk. Június van, az igen változékony Ikrek jegyűek hónapja. Uralkodó bolygójuk a Merkúr, ennek energiája mozgásra, utazásra késztet minket, és mivel a Mars évében vagyunk személyiségünk fejlesztését most nem tanulással, inkább tapasztalat szerzéssel tudjuk előre mozdítani.

Ne feledkezz meg június 20-ról, a Telihold ereje jelentős lesz, fényénél Haniel arkangyalt érdemes hívni. Segíteni fog abban, hogy a Hold energiáit megfelelően hasznosítsd.

Ha érdekel a természetgyógyászat, gyógynövényeket a hónap második felében érdemes szedni, kizárólag lakott területtől jó messzire. Persze, ha csak hajadat akarod szépíteni egy kis csalán főzettel, arra megteszi a lakótelepen szedett növény is.

E hónap legnagyobb hátránya, a több oldalról is jelentkező anyagi problémák. Azok lesznek főleg gondban, akik forráshiánnyal küszködnek, alig van megtakarításuk, esetleg szeretnek hosszabban nyújtózni, mint ahogy a takarójuk megengedi. Viszont ha rendben vannak a pénzügyeid, akkor is számolj nagyobb kiadásokkal. Ha adódik valamilyen befektetési lehetőség, ami elsőre kockázatosnak tűnik, azt most hagyd ki. Biztosan bukás lesz.

Üdv: Freya jósnő

 
Megjelent: 795 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.