Hogyan válasszunk kártyát jósláskor?

Értékelés:
(0 szavazat)

Hogyan válasszunk kártyát jósláskor?Sokan kérdezik, hogy jóslás alkalmával miként válasszanak kártyát a pakliból. Számít-e, hogy középről, a végéről, jobbról vagy balról emelünk fel lapokat. Ez teljesen mindegy. Ebből csak arra lehet következtetni, hogy a jósoltatni kívánó személy mennyi önbizalommal rendelkezik. Ha mindig ugyanarról a helyről igyekszik húzni, akkor szinte biztosak az önértékelési problémák.

Helyes kártyaválasztás jósláskor

Amikor egy spiritiszta szétteríti előtted a lapokat, figyeld meg őket. Ugyanis a kártya beszélni fog hozzád. Ahogy végig nézel a lapokon, az egyik „integetni” kezd, hogy őt válaszd. Ha ez mégsem működik, akkor érdemes a kiterített pakli felett elhúzni a kezedet, melegséget fogsz érezni azon a helyen, ahonnan választanod kell. Jósláskor nagyon fontosak a megérzéseink.

Ha otthon jósolsz magadnak

Napi kártyahúzás előtt keverd meg a szokott módon, majd emeld el a paklit, és a legfelső lapot válaszd. A választás pillanatában eggyé válsz a Tarottal, ha konkrét kérdésed van, koncentrálj arra. Jósláskor ne kalandozzanak el a gondolataid.

Biztosan hallottál már arról, hogy nem te, hanem a Tarot választ téged. Lehet úgy látod, az egyik lap kijjebb áll a többihez képest, vagy úgy érzed téged „néz”. Ha nagyon bizonytalan vagy, hogy melyiket húzzad, csukd be a szemed, ne gondolkodj és cselekedj.

Azok, akik már elindultak a spirituális úton, tudják, hogy ilyenkor érdemes angyali segítséget kérniük. Próbáld ki te is.

Üdv: Freya

 
Megjelent: 753 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.