3 jel, hogy nem ez az első életed itt a Földön

3 jel, hogy nem ez az első életed itt a Földön

A reinkarnáció az a spirituális hit, hogy a lélek a fizikai test halála után belép egy másik testbe, miután egy kis időt eltöltött a szellemvilágban. Hogyan lehet megmondani, hogy éltél-e már ezelőtt a múltban? Erre választ adhat egy reinkarnációs hipnózis, vagy akár te magad is megfelelően meditálva.

De, ha az alábbi 3 jelből valamelyiket vagy akár többet is magadénak érzel, akkor biztosan nem az első inkarnációdat éled.

1, Feltűnően jó emberismeret
Nagyon hamar feltérképezel másokat. Átlátod a személyiségüket, pszichológiai jellemzőiket. Tudod, ha valaki hazudik neked. Észreveszed a szemükben ahogy megváltozik az energiamezejük.

2, Szereted a magányt
Nem az elszigeteltséget hajszolod, hanem az önmagaddal eltöltött időt gyarapítod. Jobban érzed magadat a csillagos ég alatt, vagy erdőben sétálva, mint egy buliban. Nem érzed akkora szükségét, hogy emberek közé menjél, mert tudod, mire számíthatsz egy társaságban, hiszen már olyan régóta vesznek körül emberek. Másrészt – és talán ez a fontosabb – kilógsz minden honnan a sorból.

3, Szóval tényleg kilógsz....
Iskola, munkahely...család...valahogy mindig érezted, hogy nem vagy odaillő. Megerőltető számodra megfelelően viselkedni és értelmetlen témákról beszélgetni. Téged nem érdekelnek az átlagos témák, ami neked fontos, arra meg sokan nem kíváncsiak, vagy nem értik.

De a legnehezebb, hogy nem igazán tudsz beilleszkedni. Lehet, hogy már megpróbáltad, de nem sikerült és már nem erőlködsz rajta. Pedig jönnek hozzád sokan tanácsot kérni, hiszen bölcsességed és rálátásod különleges. Számodra természetes, hogy képes vagy rajtuk segíteni, de néha nem érted az emberi materializmust. Te nem vágysz hírnévre, társadalmi státuszra, vastag bankszámlára. A belső béke megszerzése életed legnagyobb célja.

Szeretettel Freya jósnő

iv>

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27