Milyen tanácsadót válassz?

Értékelés:
(0 szavazat)

Milyen tanácsadót válassz?

Ha a jövődre vagy kíváncsi, vagy egy fontos döntés előtt állsz mindenképpen egy ezoterikus tanácsadót keress fel. Ezt általában mindenki tudja.

Azt viszont sokan nem tudják, mit csináljanak, ha a helyes spirituális utat szeretnék járni. Ilyenkor spirituális könyveket kezdenek olvasni, előadásokra, tanfolyamokra járnak, és előbb-utóbb szembesülnek nyilvánvaló ellentmondásokkal. Szkeptikusokká válnak, és már nem tudják, miben higgyenek.

Ebben az esetben is a legjobb megoldás egy ezoterikus szakember felkeresése, mert a jóseszközök segítenek megvilágítani a számodra legmegfelelőbb utat, és feltárják, ha hamis ösvényen jársz.

Ha valamilyen komoly lelki válsággal küzdesz – gyászolsz, gyermekkori traumákkal vívódsz – akkor pszichológust szoktam ajánlani. A Tarot ilyenkor is segít, hiszen több lehetséges szakember közül segít kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet.

Gyakran hallom azt a kérdést, hogy pszichológushoz, vagy pszichiáterhez érdemesebb-e fordulni. Ezt a kérdést könnyű eldönteni.

A pszichológus foglalkozik a lelki sebek gyógyításával. A pszichiáter az elme betegségeit kezeli, főleg gyógyszeres terápiával.

Tehát lelki problémákkal célszerű egy jó pszichológust felkeresni.

 
Megjelent: 1965 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.