Te is rosszul értelmezed a Tarot jóslást?

Értékelés:
(0 szavazat)

értelmezed a Tarot jóslást?

A Tarot jóslás nem azt a célt szolgálja, amire sok esetben használják. A jövő homályos kitapogatása talán ismerős neked is. Elmész egy jósnőhöz, és olyasmi információkat hallasz, hogy lesz 2 gyereked, jön majd egy szőke hajú férfi az életedbe, a munkahelyeden lesznek problémák. Erre is használható a Tarot jóslás, de ennél sokkal több rejtőzik benne. De mire is gondolok pontosan?

A Tarot jóslás nem hókuszpókusz, nem azért kell jósnőhöz fordulni, hogy az ismeretlen jövőt fürkésszük. Miért pazarolnák csak erre, ha sokkal többet is kaphatunk tőle? A legkiválóbban a problémáink megoldásában segíthet. A kérdés pontos megfogalmazásának fontosságát A te sem tudod mit kérdezzél a Tarot kártyától? című blogbejegyzésemben már feszegettem, mert ha jól meg tudjuk fogalmazni a kérdést, azzal már a válasz is félig megvan.

A Tarot jóslás kiválóan alkalmas a jelen élethelyzeted problémáit feltárni, és megválaszolni egy adott helyzetben a legmegfelelőbb válaszokat. Nehéz élethelyzetekben megmutatja, hogy melyik döntés milyen irányt adhat az életednek, és melyiket érdemes választanod. Ha a megfelelő jósnőhöz mész, akkor a Tarot jóslás segítségével részletesen megbeszéled vele a gondjaidat és átnézitek melyik úton érdemes tovább menned. Melyik munkahelyet, melyik pasit válaszd, vagy a tinédzser gyermekeddel hogyan értsél szót. A döntés pedig a te kezedben van, jobbá tudod varázsolni az életedet a Tarot jóslással, vagy hagyod, hogy mások döntsenek helyetted. Hagyod?

 
Megjelent: 562 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.