Most le fogsz tudni fogyni, ha ismered a csillagjegyed, avagy a Tarot jóslás ebben is segít - II

Értékelés:
(0 szavazat)

fogyás tarot kártyávalTarot jóslás tanácsok Ikrek és Rák hölgyeknek

Mit tanácsol a Tarot jóslás az Ikrek hölgyeknek?

Te vagy az, aki minden új diétát ki akarsz próbálni. Az Ikrek kettős jegy, jellemző rá a csapongás. Nehezen viseled a korlátokat, a diétás megszorításokat, képes vagy akár hetente újabb fogyókúrába belevágni. Neked valahogy úgy kellene korlátokat felállítani, hogy nincsenek szabályok. Úgy próbálj gondolkodni, hogy mindent szabad, ami nem tilos. Ne kövesd a diéta guruk tanácsait, döntsd el milyen élelmiszereket fogsz fogyasztani, és mit fogsz átmenetileg kizárni. Arra kell koncentrálnod, hogy csak néhány hónapig kell kibírnod, utána visszatérhetsz kedvenc kajáidhoz. A ma annyira divatos életmódváltást neked nem javaslom, mert nem hozzád való. Fennáll a veszélye, hogy ha holnap paleós leszel, 2 hét múlva megunod, és inkább átnyergelsz a Norbi diétára. Mit érdemes kizárnod? A Tarot jóslás szerint a péksütemények, cukros üdítők az ellenségeid. Napi háromszori étkezést tartsál, vacsorára csak gyümölcsöt szabad.

Sport

Ahogy az étkezésben, itt sem tűröd a monotóniát. Válassz magadnak legalább 2-3 féle sportot, amit szeretsz csinálni, és mindegyiket hetente egyszer csináld. Számodra a legmegfelelőbb a Tarot jóslás szerint, a Zumba, a futás és az aerobik.

Extra Tarot jóslás tanács

Szeretsz egyszerre több dolgot csinálni, evés közben olvasni, tévézni....mostantól erről le kell mondanod a siker érdekében, evés közben csak arra koncentrálj, így lassabban, és kevesebbet fogsz enni és hamarabb érzed a jóllakottságot.

fogyás2

Mit tanácsol a Tarot jóslás a Rák hölgyeknek?

A Rák jegy szülötte általában kiválóan főz és a hasát is nagyon szereti. Ezért gyakran kényszerül fogyókúrára. Mohón esznek és sokat, jellemzően hangulatevők. Főleg stresszhelyzetben hajlamosak a túlevésre, vagy bánatukat fojtják bele egy nagy adag desszertbe. Viszont ha szerelmesek, boldogok, akkor szinte enni is elfelejtenek; így számukra a legjobb fogyókúra a szerelem
Diétádat mindig ott bukod el, hogy nem bírsz ellenállni a kísértésnek, mert rendkívül édesszájú vagy. A Tarot jóslás szerint a Rákoknak a legmegfelelőbb fogyókúra, ha gyakran esznek keveset, legalább naponta 6-7-szer. A napod így nézzen ki: reggeli, tízórai, ebéd uzsi, vacsi, és lefekvés előtt még egy kis nasi (ez lehet egy joghurt, vagy alma). Így nem lesznek éhségrohamaid. Főleg nyers zöldséget, halat, baromfit fogyassz, délelőtt pedig egyél meg egy kocka csokit.

Sport

A Tarot jóslás tanácsainak megfelelően, neked a biciklizés és az úszás való, lagalább hetente négyszer. Mivel hajlamos vagy a stresszevésre, ezért célszerű lenne megtanulnod meditálni, relaxálni.

Extra Tarot jóslás tanács

Szeretsz főzni a családodnak, ezért itt változásokat kell bevezetni. Vagy szolidarítani fognak veled, és ugyanazt eszik, mint te, vagy magadnak főzöl, a többieknek pedig átmenetileg egy ételfutártól rendelhetsz. Üdv: Freya

 
Megjelent: 649 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.