Szerelmi jóslás Tarot kártyával, mikor használd?

Értékelés:
(3 szavazat)

Szerelmi jóslás Tarot kártyávalA weboldalamon van egy lehetőség online szerelmi jóslásra. A Tarot paklit és hozzá a szöveget azoknak állítottam össze, akik szerelmi jóslást szeretnének maguknak. Többször, többekkel kipróbáltattam és működik, bátran használjátok. De mikor érdemes az online szerelmi jóslat tanácsához fordulni?

 1. Ha valamilyen gyanú merül fel benned
  Furcsán viselkedik a párod mostanában? Később jön haza a munkahelyéről? Gyakran kap sms-t, de azonnal ki is törli? Ebben az esetben a szerelmi jóslás adhat megnyugtató választ. De ha mégsem megnyugtató a válasz, akkor érdemes személyesen eljönnöd hozzám.

 2. Ha nem tudod, mit érez irántad a másik fél
  Nem ölel már át olyan gyakran, kevésbé minőségi az együtt töltött idő, lehet, hogy elmúlt a szerelem? A szerelmi jóslás erre biztosan választ ad.

 3. Ha a saját érzéseidben vagy bizonytalan
  Minden kapcsolatban előfordulnak érzelmi hullámzások, ilyenkor jönnek a furcsa gondolatok: már nem is tetszik annyira, kezd idegesítő lenni a humora, unalmas. Ezt a helyzetet kiválóan orvosolja, ha megpróbálod újjáéleszteni a romantikát. Erről itt olvashatsz. Katt.

  Ha viszont azt veszed észre, hogy más férfiak után forgolódsz, vagy több bizalmas infót osztasz meg egy bizonyos férfi kollégáddal, mint a pároddal, akkor ott bajok vannak. A szerelmi jóslás rávilágít, hogy hányadán állsz, de az érzéseid pontos feltérképezéséhez már szükség van a személyes jóslásra.

 4. Ha szeretnél rálátást nyerni a kapcsolatod kimenetelére
  Már egy ideje együtt vagytok vagy csak most ismerted meg? A szerelmi jóslat nagy hatékonysággal válaszol arra, hogy megtaláltad-e az igazit, vagy még keresgélned kell.

 5. Ha csak játéknak fogod fel
  Éppen üres járat van a munkahelyeden? Vagy a hátsó sorban ülsz egy unalmas értekezleten és a telefonod nyomkodod? Kiváló alkalom az online szerelmi jóslás kártyáit húzogatni akkor is, ha a kapcsolatod tökéletesen rendben van. Ha tetszett, oszd meg, vagy jelölj ismerősnek a facebookon.

Üdv: Freya

 
Megjelent: 2914 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.