Tarot jóslás gyerekeknek – lehetséges?

Értékelés:
(0 szavazat)

Szerelmi jóslás Tarot kártyávalNagyon sok nő fordul tanácsért a Tarot jósláshoz. Ha olvasod a blog bejegyzéseimet, tudod már, hogy a Tarot jóslás egy kommunikációs eszköz. Amikor jósnőhöz fordulsz, a tudatalattid már tudja a válaszokat, amiket a kártya és a jósnő segítségével lehet megfejteni. De sokan akarnak Tarot jóslást kérni szeretteik - férj, testvér de főleg gyerekek - számára is. 18 év alatt tilos a Tarot jóslást személyesen igénybe venni a hatályos törvények szerint. Akkor hogyan tudod megismerni a gyerekeid jövőjét?

Először is, nem a homályos jövő kifürkészése miatt megyünk jósnőhöz. ☺ Konkrét problémákra kapunk egyértelmű válaszokat. Igaz, előfordul, hogy nem egyértelmű... ilyenkor azt sugallja a Tarot jóslás, hogy több úton is elindulhatunk, mindegyik jó lesz nekünk, vagy olyat kérdeztél, amire egyelőre nem kell tudnod a válaszokat. Ez akkor is igaz, ha a családtagjaidat boncolgatjuk. Kiskorú, fiatalkorú gyermekedet nem hozhatod el személyes jóslásra, de te magad felteheted helyette a kérdéseidet.
Mit témakörben érdemes kérdezni?

 1. Pályaválasztás
  Hova menjen tovább tanulni a gyerek? Ha nem jött be a suli, váltsatok iskolát vagy ne? (Nálam ez a téma most volt aktuális. Nem érezte jól magát a gyerek az iskolában és egyéb problémák is voltak. Nem hallgattam senki tanácsára, melyik iskolának milyen a híre, csak a Tarot jóslásra alapoztam. A kártya által ajánlott iskolába vittem át, és mondanom sem kell, az idő a döntés helyességét igazolta.) Óvoda, tanfolyam, szakkör esetén is érdemes tanácsot kérni.

 2. Válás, családon belüli konfliktus
  2 fajta gyerek van. Az egyik viselkedésén látszik, hogy gáz van – kezelhetetlenné, agresszívvá válik – a másik csöndben van és egy szót se szól. A Tarot jóslás segít betekintést nyerni gyermeked lelki világába, és figyelmeztet ha szükség van szakember – pszichológus – bevonására.

 3. Milyen lesz a kapcsolatotok
  Ha kiskorú a gyermeked, talán kíváncsi vagy, milyen lesz vele a kapcsolatod, ha tinédzser korba lép, vagy a már felnőtt gyermekeddel milyen lesz a kapcsolatod. Tehát a Tarot jóslással évekre előre is bepillantást nyerhetünk fontos ügyeinkbe, de alapvetően célszerű rövidebb – 6 hónap, 1 év – időintervallumokban gondolkodni.
  Ha tetszett oszd meg!

Üdv: Freya

 
Megjelent: 1283 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.