Horoszkóp diéta: Bak

Értékelés:
(0 szavazat)

Horoszkóp diéta: BakA Bakok fogyókúra szempontjából 2 csoportra oszthatók. Az első csoportba az egészségmániás hölgyek tartoznak. Ők azok, akik folyamatosan kontroll alatt próbálják tartani az étkezéseiket, hiszen a Bak legendás stressz-evő. Vagy a kalóriákat számolják, vagy az ételek összetételéről gyártják a táblázatokat és jegyzetelik, mennyi volt az aznapi szénhidrát fogyasztásuk. Csak egészséges élelmiszereket emelnek le a polcokról, gondosan megtekintve annak összetételét. Ez a csoport vékony, inas és mindent megtesz azért, hogy megelőzze az elhízást.
A másik csoportba tartozó Bak hölgyeket mindez teljesen hidegen hagyja, még a diéta rovatot sem olvassák el a magazinokban. Ők már hajlamosabbak az elhízásra, gyakran esznek idegességükben.

Bakok ideális diétája

Egyszerű és szigorú, ha röviden kellene meghatározni. Egy lazább fogyókúrától nem fognak lefogyni. Ideális számukra a szénhidrát mentes diéta. Kizárólag zöldség hússal, naponta három étkezésre elosztva. Gyümölcstől, tejterméktől tartózkodni kell, kivéve a sajtot. A zöldségek főleg nyers formában kerüljenek az asztalodra, naponta egyszer lehet párolva.

Sport

Futni a Baknak nem ajánlott, mert az ízületek, főleg esetükben a térd és boka, különösen érzékeny és gyakori betegségnek számít. Helyette az úszás, ellipszis tréner melegen ajánlott, de ha egyikhez sincs kedved, a Bikram jógát érdemes kipróbálnod.
Próbáld ki és az eredményekről pedig számolj be nekem.

Üdv: Freya

 
Megjelent: 726 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.