Tuti-tippek a boldogtalan élethez

Tuti-tippek a boldogtalan élethez

Eljönnek hozzám a vendégeim, átbeszéljük a problémáikat, majd megoldást keresünk a Tarot kártyában. Megkapják a tanácsokat, hogyan folytassák az életüket, milyen sürgős feladatokat kellene végrehajtaniuk. De ahelyett, hogy örömmel elkezdenék megváltoztatni az életüket, csak a kifogásokat hallgatom. Leggyakrabban a külső körülmények jelentik a főmumust, illetve a halogatás, ami a félelem egy rejtett formája. Tapasztaltad már Te is magadon, hogy azért nem változtattál pl: munkahelyet, mert féltél a változástól? Ha igen, ez a cikk neked szól.

A Tarot kártya azt tanácsolja, hogy váltsál szakmát, költözz másik városba, cseréld le a párkapcsolatod, javíts az értékrendeden, végezz el egy tanfolyamot. Esetleg szingliként ideje lenne új kapcsolat felé nézned, nem pedig a régi szerelmedet siratni, aki 2 éve elhagyott, de Te azt gondolod ő a lélektársad. (Arról, hogy valójában hány lélektársa van egy embernek a földi életében, arról itt olvashatsz. Katt ide.) De ahelyett, hogy tennél valamit az életedért, elkezded a külső körülményeket hibáztatni.

A legjobb kifogások

„Nincsen rá pénzem, nincsen időm 2 gyerek mellett, majd ha felnőnek, befejezem a fősulit. Nincs energiám sportolni. Utálom a munkámat, de a hitelem miatt muszáj csinálnom. Halálra unom magamat a férjem mellett, de legalább nem vagyok egyedül.” A halogatás, önsajnálat, mások hibáztatása ördögi köréből nehéz szabadulni, de nem lehetetlen.

Hogyan?

Először is fel kell ismerned, hogy a saját életedért, döntéseidért egyetlen egy embert lehet hibáztatni: saját magadat. Ha ez sikerült, már óriási lépést tettél az önmegvalósítás útján.

Másodszor el kell kezdened célokat kitűzni és megvalósítani.

Harmadszorra jó hírem van. Teljesen mindegy, mikor kezdesz hozzá boldogtalan életed boldoggá varázsolásához, mert soha, de soha nem fogod úgy érezni, hogy most megfelelőek a külső körülmények, most van elég pénzed. Nem lesz ideális állapot, tehát indulj el azzal, amid van. Kezd el apránként a változtatásokat, és ha hiszel benne, megteszed ami rajtad áll, akkor majd a körülmények is neked megfelelően átalakulnak.

Ne gondolkodj, ne halogass. Mert ha nem döntesz, az is egy döntés; úgy döntöttél, hogy nem döntesz.
Ha idáig eljutsz, hogy már csak egy lökés kellene, akkor érdemes megkérdezni a Tarot kártyát, hogy biztosan a jó irányba indulj el.

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27