Tuti-tippek a boldogtalan élethez

Értékelés:
(0 szavazat)

Tuti-tippek a boldogtalan élethezEljönnek hozzám a vendégeim, átbeszéljük a problémáikat, majd megoldást keresünk a Tarot kártyában. Megkapják a tanácsokat, hogyan folytassák az életüket, milyen sürgős feladatokat kellene végrehajtaniuk. De ahelyett, hogy örömmel elkezdenék megváltoztatni az életüket, csak a kifogásokat hallgatom. Leggyakrabban a külső körülmények jelentik a főmumust, illetve a halogatás, ami a félelem egy rejtett formája. Tapasztaltad már Te is magadon, hogy azért nem változtattál pl: munkahelyet, mert féltél a változástól? Ha igen, ez a cikk neked szól.

A Tarot kártya azt tanácsolja, hogy váltsál szakmát, költözz másik városba, cseréld le a párkapcsolatod, javíts az értékrendeden, végezz el egy tanfolyamot. Esetleg szingliként ideje lenne új kapcsolat felé nézned, nem pedig a régi szerelmedet siratni, aki 2 éve elhagyott, de Te azt gondolod ő a lélektársad. (Arról, hogy valójában hány lélektársa van egy embernek a földi életében, arról itt olvashatsz. Katt ide.) De ahelyett, hogy tennél valamit az életedért, elkezded a külső körülményeket hibáztatni.

A legjobb kifogások

„Nincsen rá pénzem, nincsen időm 2 gyerek mellett, majd ha felnőnek, befejezem a fősulit. Nincs energiám sportolni. Utálom a munkámat, de a hitelem miatt muszáj csinálnom. Halálra unom magamat a férjem mellett, de legalább nem vagyok egyedül.” A halogatás, önsajnálat, mások hibáztatása ördögi köréből nehéz szabadulni, de nem lehetetlen.

Hogyan?

Először is fel kell ismerned, hogy a saját életedért, döntéseidért egyetlen egy embert lehet hibáztatni: saját magadat. Ha ez sikerült, már óriási lépést tettél az önmegvalósítás útján.

Másodszor el kell kezdened célokat kitűzni és megvalósítani. Ehhez ad nagy segítséget ez az ingyenes e-book, amit itt tudsz megnézni. Katt ide.

Harmadszorra jó hírem van. Teljesen mindegy, mikor kezdesz hozzá boldogtalan életed boldoggá varázsolásához, mert soha, de soha nem fogod úgy érezni, hogy most megfelelőek a külső körülmények, most van elég pénzed. Nem lesz ideális állapot, tehát indulj el azzal, amid van. Kezd el apránként a változtatásokat, és ha hiszel benne, megteszed ami rajtad áll, akkor majd a körülmények is neked megfelelően átalakulnak.

Ne gondolkodj, ne halogass. Mert ha nem döntesz, az is egy döntés; úgy döntöttél, hogy nem döntesz.
Ha idáig eljutsz, hogy már csak egy lökés kellene, akkor érdemes megkérdezni a Tarot kártyát, hogy biztosan a jó irányba indulj el.

Üdv: Freya jósnő

 
Megjelent: 680 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.