Tippek lélektárs túltengésre – amikor 2 pasiból kell választani

Értékelés:
(0 szavazat)

Tippek lélektárs túltengésreEzzel a képlettel találkozom leggyakrabban Tarot jóslás alkalmával. Amikor kettő lehetséges versenyző is sorban áll a kegyeinkért. Józsival jókat lehet dumálni, kielégíti az intellektuális igényeidet, de az ágyban éppen, hogy elmegy. Ferivel viszont szuperül működik a kémia, de a vacsora randiknál unalmasan turkálod a tányérodban a zöldséget, mert semmi érdemlegesről nem tudtok beszélgetni. Mit lehet ilyenkor tenni?

A Tarot segít

Ebben a helyzetben, amikor még nem élsz együtt senkivel, csak randevúzgatással töltöd az időd könnyebb dönteni. Ami sokkal jobban megviseli a nőket, ha már házasságban élnek és abba lép bele a harmadik fél.
Mindkét esetben érdemes jósnőhöz fordulni, mert a Tarot kártya segít meghozni a helyes döntést, hogy hosszútávon melyik pasi mellett leszel boldog.

Érdekesség

Nagyon sokszor azt mutatja a Tarot kártya, hogy a 2 lehetséges jelöltből egyiket sem érdemes választani, hanem harmadikat kell keresni. Ezt főleg akkor tapasztalom, amikor még csak a randizgatás fázisa zajlik. Tehát ha úgy érzed, hogy több lehetséges lélektárs között őrlődsz és mindegyik más-más tulajdonságával érintett meg, de egyiket sem érzed tökéletes választásnak, akkor ne randevúzzál tovább a jelöltekkel, hanem keresd meg azt, aki mellett mindent megkapsz, amire vágysz.
De ha biztosan jól akarsz dönteni, gyere el, és megnézzük a Tarot kártyát.

Üdv: Freya jósnő

 
Megjelent: 619 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.