Mágikus napok – 10 milliószoros napok

Mágikus napok – 10 milliószoros napok

Készülj fel a nagy napra, koncentrálj arra folyamatosan, hogy csak pozitív gondolatok repkedjenek a fejedben, vagy az elérendő céljaid. De hangsúlyozom, semmilyen problémád nem lesz, ha a teremtő napon éppen rossz kedved van, valakire megharagudtál, összevesztetek, ezek a negatív energiák nem fognak kihatni hosszútávon az életedre. A 10 milliószoros napot úgy fogjad fel, mint egy lehetőséget az élettől, amikor segítséget kapsz, hogy megszabadulj egy rossz szokástól, majd új pozitív lehetőségeket teremts az életedben. Tehát ez egy opció, rajtad múlik, mire használod. Ha nagyon jót akarsz magadnak, akkor a 10 milliószoros napokon érdemes mágiát kérni.

Milyen mágiát érdemes kérni a teremtő napokon?

Elsősorban a védelmi mágiát ajánlom, ami biztosítja hosszú éveken keresztül, hogy a mások által küldött negatív rezgések, rontó szándékok ne fejthessék ki rajtad áldatlan hatásukat.

A 10 milliószoros napon végzett mágia erős hatékonysága mellett óriási pozitív energiát is ad. Ha szeretnél ennek részese lenni, írjál emailt. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2023
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27