Milyen foglalkozás illik hozzád?

Milyen foglalkozás illik hozzád? A Tarot jóslás megmondja

Külföldön már egyre gyakoribb, hogy pályaválasztás, munkahelyváltás előtt jósnőkhöz fordulnak tanácsért. Talán előbb-utóbb kis hazánkban is felismerik ennek a lehetőségnek a jelentőségét. Nézzük, mit mond a Tarot jóslás csillagjegyednek megfelelően, milyen munkakörökben érdemes elhelyezkedned.

Kos

A Tarot jóslás szerint neked fontos a kreativitás, kockázatvállalás, szereted a változatosságot. Az ügynöki munkát, MLM-es hálózatépítést neked találták ki, de üzletvezetőként, rendezvényszervezőként is megtalálnád a helyed. Szereted a pörgést, túlteng benned az adrenalin, ha unod magad, érdemes másik munkahely után nézned. Ha van valami elképzelésed, valósítsd meg vállalkozóként; ez tuti siker neked.

Bika

A Tarot jóslás szerint számodra kiváló jövedelemforrás lehet minden, ami a földdel kapcsolatos. (Nem, csak azért mert föld jegyű vagy.) Kiváló geológus, geográfus vagy geodéta válhat belőled. De mivel imádod a kulináris élvezeteket, a gasztronómia sem áll távol tőled. Nagyon sok szakács, étteremvezető kerül ki a Bikák közül, de művészeti hajlamaid miatt a kézműves szakmák területén is komoly sikereket érhetsz el. Hobbiként kertészkedhetsz, de főállású őstermelőként is jól éreznéd magadat.

Ikrek

A kommunikáció szakot neked találták ki. Nálad minden jöhet, ami info megosztással, emberek tájékoztatásával van összhangban. A Tarot jóslás szerint a neked való pályák: reklámvezető, újságíró, szövegíró. Esetleg ügyvédi, politikai karrier még elképzelhető, de marketingesként tutira jól éreznéd magad.

Rák

A Tarot jóslás szerint – mivel nagyon családcentrikus vagy – ideális számodra az óvónő, családsegítő vagy pedagógus szakma. Mivel rendkívül empatikus hajlamokkal bírsz, kiváló színész, énekes válhat belőled. Mivel ösztönösen jól értesz a pénzhez, remek kereskedő válhat belőled.

A többi csillagjegyet a következő blog-bejegyzésben veszem górcső alá a Tarot kártya segítségével. A tanulság az, hogy soha, semmilyen fontos döntés előtt nem érdemes kihagyni a Tarot jóslás tanácsait. Sok jövőbeli kellemetlenséget megspórolhatunk vele. Ha munkahely váltás előtt állsz, vagy több lehetőség közül nem tudsz választani, hívj fel és segítek.

Üdv: Freya

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27