Milyen foglalkozás illik hozzád?

Milyen foglalkozás illik hozzád? Freya jósnő válaszol

Nézzük, mit tanácsol a Tarot jóslás az Oroszlán, Szűz, Mérleg és Skorpió csillagjegyű hölgyeknek, milyen foglalkozás vagy munkahely lenne ideális a számukra.

Oroszlán

Jó a megjelenésed, lehengerlő a modorod. Szereted az olyan pályákat, ahol számít a tekintély, vagy komoly presztízsértékkel bír. A Tarot jóslás szerint neked való az igazságügyi, orvosi vagy akár a jogi pálya. De mivel művészet kedvelő is vagy, ezért a színház világa is közel áll hozzád.

Szűz

Szereted a rendet, tisztaságot, de nem szereted ha valami kibillent az egyensúlyodból. A Tarot jóslata szerint számodra az értékteremtő munkahelyek nyújtják a legkedvezőbb lehetőséget. Kiváló orvos, ápoló, természetgyógyász válhat belőled, de türelmed és kreativitásod miatt sikeres kézművesként vagy képzőművészként is keresheted kenyeredet.

Mérleg

A Tarot kártya azt mutatja, hogy nagyon szereted a harmóniát, szimmetriát, a szépséget. Így a szépségipar a te igazi szakterületed. A lehetőségek tárháza végtelen. Lehetsz sminkes, fodrász, kozmetikus, divattervező esetleg plasztikai sebész. De a Tarot jóslás szerint kiváló arány és formaérzéked miatt grafikus, belsőépítész vagy az építészmérnök pálya is nyitva áll előtted. Sok diplomata és ékszerkészítő is kikerül a Mérleg szülöttek közül.

Skorpió

Imádsz kutatni, legyen szó testről, lélekről, természetről. Ennek megfelelően a Tarot jóslás a következő szakmákat ajánlja figyelmedbe: búvár, nőgyógyász, boncmester, pszichológus, tetováló, szexuál-terapeuta. Utálod a prüdériát, soha nem leszel sznob így simán lehetsz temetkezési vállalkozó vagy üzemeltethetsz egy szexshopot.

Biztosan te is meglepődtél, milyen sokszínű vagy, de lehet, hogy ezt a cikket olvasva döbbentél rá mi is az igazi hivatásod. Ha így van, itt az idő, valósítsd meg.

Üdv: Freya

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27