Mitől leszel igazi ezoterikus gondolkodású nő?

Mitől leszel igazi ezoterikus gondolkodású nő?

Először is, mitől nem leszel az...

Egy hétvégi tanfolyamon biztosan nem. Itt elsajátíthatsz egy szemléletet, egy életérzést, és ha az előadó nem sarlatán, még néhány alapigazságot is megjegyzel. Itt a margóra teszem, de a Tarot és egyéb jóskártya tanfolyamok, ahol azt állítják, te 2-3 alkalom után szekértő leszel és még papírt is adnak róla – amivel egyébként sem mész semmire, hiszen ezek a képzések nem akkreditáltak – ugyanúgy nem érnek semmit.

Ha csak úgy beesel egy „belső gyermek” tanfolyamra, nyilván fognak újat mondani, de a helyes ezoterikus gondolkodástól te még messze elmaradsz.

Másik gyakran ismételt hiba, az ezoterikus boltok túlkínálatával bíbelődő útkereső, aki nem tudja – honnan is tudná – melyik könyvet emelje le a polcról. Ezért mindent összevásárol, aztán meglepődik a homlokegyenest más tartalmakon, és már fogalma sincsen kinek higgyen.

Mindezek oka az ezoterikus materializmus. Az ezotéria, a spiritualitás mind áldozatul esett a fogyasztói társadalomnak. Árulnak mindenfélét de a valóság, az igazság már régen feláldoztatott a Mammon oltárán.

Legközelebb arról írok, mit tegyél, ha ténylegesen az ezoterikus ösvényen akarsz járni. Miért hívom ösvénynek? Mert keskeny és szűk...

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2023
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27