Most le fogsz tudni fogyni

Most le fogsz tudni fogyni, ha ismered a csillagjegyed, avagy a Tarot jóslás ebben is segít

Tarot jóslás tanácsok a Kos és Bika hölgyeknek
A csillagok állása szerint a jövő hét ideális lesz mindazoknak, akik szeretnének néhány kiló feleslegtől megszabadulni. 5-10 kg felesleggel rendelkező hölgyek, ha 2016. 02. 29-én megkezdik diétájukat, a fogyókúra sikeres lesz. Ehhez adok most néhány konkrét tanácsot, a Tarot jóslás segítségével.

Mit tanácsol a Tarot jóslás a Kos hölgyeknek?

Gyakran akartok fogyni úgy, hogy sokszor nincs is miből. De ha mégis belevágsz a fogyókúrába, akkor általában villámdiétákban gondolkodsz. A tested általában jól tolerálja a káposztaleves szerű kúrákat, bőrödön nem látszik meg a hirtelen fogyás, azért mégis óva intenélek. A Kos nő ritkán hízik el, hiszen szerencsés alkattal áldották meg az istenek, de ha mégis előfordul, az főleg a sok gyorséttermi és félkész kajának tudható be. Hagyd el a kenyeret, rágcsálni valókat, a saláta, zsírszegény tejtermékek hatékonyan támogatják a diétádat. Sokszor fordul elő, hogy gyorsan eszel sokat, a mennyiségből muszáj lesz visszavenned.

Sport

A Tarot jóslás szerint, inkább a rövidebb ideig tartó, intenzívebb mozgásformák ideálisak számodra (spinning, aerobik). Hajlamos vagy arra, hogy nagy lendülettel belevágj, nem eszel csak sportolsz, aztán eltűnik a lelkesedés és abbahagyod. Ezért inkább lassabban és hosszú távon tervezz. Egyél többet, sportolj kevesebbet.

Extra Tarot jóslás tanács:

Minden étkezés előtt igyál meg 2 pohár vizet, kicsi gyerektányérból étkezz, vágd apróra a falatokat, és egyél lassan. A zsírt és a szénhidrátot is célszerű visszafognod. Hetente kétszer rövid futás, mellé még kétszer aerobik. A fogyás garantált.

 

fogyás-1

 

Mit tanácsol a Tarot jóslás Bika hölgyeknek?

A Bika igazi ínyenc. Nagyon szereti a földi élvezeteket, fogyókúrád általában az ételek összeállításában szokott elbukni. Az ízetlen ételekből álló diétákat nem szereted, ezért inkább jelentősen redukálod a mennyiséget, amivel le is fogsz fogyni, de a diéta végén szépen vissza is jojózod. A Bika hölgyek alkata alapvetően inkább teltebb, tehát ne akarjál csontsoványra fogyni, maximum a testzsír százalékodat lefaragni. A Tarot jóslás tanácsa, hogy ne vond meg magadtól az ízeket, a kedvenc ételeket, hanem inkább az úgynevezett felezős diétát válaszd. A megszokott mennyiségeknek a felét edd csak meg, és mivel szeretsz nassolni, a rágcsákat cseréld le almachipsre, nyers vagy párolt répára. A napi egy kocka csokit nyugodtan engedélyezd magadnak. Ha nem sanyargatod magadat, végig tudod csinálni.

Sport

A Tarot jóslás szerint a kardiós ugri-bugri nem neked való. Felejtsd el az aerobikot, a futást, inkább valami nyugisabb sportot keress. A súlyzós edzést pont neked találták ki, ha nincsen konditerem a közelben, akkor a hosszú tempós séták is segítenek. Napi 1 óra erdei túra, vagy gyaloglás a közeli parkban, mellé a felezős diéta és garantált a siker.

Extra Tarot jóslás tanács

Mivel szereted az édességet, ezért használd a zabpelyhet. Kiváló édességek készíthetőek belőle. Itt van egy szuper zabkeksz recept.

Üdv: Freya

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2023
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27