Számmisztikai előrejelzés júniusra

Számmisztikai előrejelzés júniusra

Egy általános havi számmisztikai előrejelzés sokat segíthet személyiségünk fejlesztésében. A számok megmutatják, milyen energiákkal kell számolnunk az adott hónap folyamán, így ezt bátran hasznosíthatjuk. De nézzük, mit mutatnak a számok.

A számmisztika üzenete

Júniusban a számok olyan energiákat mutatnak, amelyek elsősorban a személyiséged fejlődését segítik elő. A múltad történései visszahúznak, nem engedik, hogy kiterjeszd a szárnyaidat, pedig már eljutott arra a pontra az életed, ahonnan tovább kellene lépned. A számmisztika szerint megjelenik a téged magasba röpítő erő, fel kell ülnöd a hullámra és el kell szakítanod azokat a kötelékeket, melyek már csak hátráltatnak téged. Ezzel a fejlődés útjára lépsz.

Félelmeid gátolni fognak és elhitetik veled, hogy minden úgy jó, ahogy van. Mert a fejlődés nemcsak félelemmel jár együtt, hanem kistestvére, a fájdalom is felüti fejét. Be vagy bábozódva, mint egy pillangó. Ha a fejlődés útját választod a hónap energiája gyors változásokat fog hozni az életedbe és színes szárnyakkal repülsz életed egy minőségibb szakaszába.

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27