Szerelmi mágia

Szerelmi mágia

Ez egy otthon is biztonsággal elvégezhető szerelmi mágia. Elsősorban azoknak ajánlom, akiknek megbomlott a párkapcsolati egyensúlya. Gyakoriak az otthoni konfliktusok, nézeteltérések vagy már a szakítás réme fenyeget. Azok számára is kiváló mágia, akik boldogok a párjukkal és szeretnék, hogy ez így is maradjon. Viszont ha kedvesed már elköltözött ez a mágia nem fog eredményt hozni.

A mágia sikere egyedül rajtad múlik, a felhasznált eszközök csak segítség. A hivatalos szakemberek – jósnők, mágusok – megtanulják olyan szinten koncentrálni az energiákat, hogy a kívánt akarat teljesüljön.

A szertartás idején legyél otthon egyedül, maximum 30 percet vesz igénybe. Érdemes telihold idején végezni a varázslatot.

Állítsál fel egy varázskört valamelyik helyiségben a következő módon:

Jelölj ki egy 2×2 méter átmérőjű kört és a peremén sétálj körbe néhányszor. Közben mondogasd magadba: áll a kör, meg ne törj. Most már a mágia végéig maradj a körön belül, megtörni tilos. Gyújtsd meg a 2 piros gyertyát. Helyezz köréje néhány darab szegfűszeget, narancsot (megpucolva). Ülj le a kör közepére, kezdj el koncentrálni a kedvesedre, és fogalmazd meg magadban a vágyaidat.

A mágia sikere elsősorban azon múlik, hogy mennyire tudsz fókuszálni az elérni kívánt célra! Tehát elsősorban rajtad múlik.

A következő lépésben szólítsd meg valamelyik Istennőt – Freya, Istar, Asztarte. Azt válaszd a három közül, akit szimpatikusnak érzel. Kérd a segítségét, imádkozzál hozzá, hogy megkapd, amit szeretnél.

Ezután kösd át vörös fonállal az összehajtott papírlapot – amire már a mágia előtt ráírtad a neveteket – és helyezd a tégelyre a szárított rózsafejek társaságában. Hintsed meg néhány csepp mandula olajjal, majd gyújts meg a gyertya lángjával.

Amíg ég, ismételgesd:
Amíg élünk, szeretjük egymást, megkötlek vörös fonállal, az Istennő segítségével, megkötlek mindörökre.

Ezután hagyd a gyertyákat leégni. A varázskört meg kell szüntetni: tenyeredet tartsd a föld felé és mondjad „erő leszállj a földbe már”. A gyertyákat helyezd át biztonságos helyre, a hamut fa vagy bokor tövébe ásd el.

Hozzávalók

  • szárított fehér rózsafejek (vegyél frisset, 3-4 szálat, és szárítsd ki)
  • mandulaolaj
  • 1 darab közönséges papír (amire a neveteket a mágia előtt ráírod)
  • vörös fonál
  • 1 tégely (amiben elégeted a papírt)
  • 2 db piros gyertya
  • 2-3 gerezd narancs, 5-6 db szegfűszeg (a mágia végén dobd ki a kukába őket)

Ha végeztél pakolj el – kivéve a gyertyákat, azokat helyezd biztonságos helyre ahol nyugodtan leéghetnek - szellőztess ki és írd meg nekem milyen sikereket értél el. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27