Ezoterikus gondolkodásmód és jóslás

Ezoterikus gondolkodásmód és jóslás

Az ezoterikusan gondolkodó emberekhez közel áll a jóslás. Bár az ezotéria világában rengeteg minden kap helyet, ez a terület mégis kiemelkedik. Sokan próbálkoznak ezoterikus könyvek olvasásával, tanfolyamok elvégzésével, de előbb-utóbb egyszer mindenki megpróbálkozik betekintést nyerni a jövőjébe.

Miért kell élni a jóslás lehetőségével?

Ha belegondolsz az ezoteria széles tárházába, akkor látni fogod, hogy minden eszköznek meg van a maga feladata. A grafológia jól jön, ha a személyes jellemrajzodra vagy kíváncsi. A számmisztikával már többet ki lehet deríteni. Nem csak az általad ismert, hanem hiányzó tulajdonságaidra is fény derül. Az asztrológia az ember egészét veszi figyelembe és a csillagokból igyekszik megjósolni a jövőt. De egyedül a jóskártyák képesek arra, amire a horoszkóp nem.

Kártyajósláskor fontos döntési helyzeteket lehet kielemezni. Ki nem érezte már magát úgy az életében, hogy nem tudta merre induljon?

Persze ez lehetett egy nagyon nehéz élethelyzet, vagy csak egyszerűen két fogyókúra között kellett választani.

A jóslásra alkalmas kártyákkal, egy-két évre előre nagyon pontosan meg lehet határozni az életeseményeket, emellett az összes családtag lelki világát is fel lehet térképezni.

De ami a legfontosabb, megmutatja, hogy a sorsunk nincsen előre megírva, és döntéseinknek megfelelően hogyan alakíthatjuk a sorsunkat.

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27