Tudj meg többet rólam

Hiszek abban, hogy sokan érkezünk a Földre olyan képességekkel, amelyek akár egy életen át is rejtve maradnak.

Freya vagyok, mágus és boszorkány

Született boszorkánynak nevezzük azokat a férfiakat és nőket, akik felismerték, megtapasztalták, és fejlesztették magukban ezeket a különleges képességeket.
Egy nagyon nehéz gyermekkor után vettem észre magamon, hogy érzékelem a szellemvilágot, ezért erőteljesen érdekelni kezdett a spirituális világ. De hosszú utat tettem meg, mire ezt igazán fel tudtam dolgozni és nyíltan fel mertem vállalni.

Egészségügyi diplomát szereztem, majd központi intenzív osztályon dolgoztam éveket, amikor nagyon furcsa körülmények között találkoztam egy ismert mágussal, az Atlantisz Templomi Rend hivatásos papjával. Ő lehetőséget adott, hogy megtanuljam az atlantiszi, más néven energetikai mágiát.

Elsajátítottam a különböző jóseszközök használatát:

 Inga, Tarot kártya, cigánykártya, Lenorman kártya, majd megismerkedtem a vodo kártyajóslással, amiben megtaláltam önmagamat. A vodo jóslás mutatja meg legtisztábban és legbiztosabban a jövőt.

Image
Image

Mester mágus beavatásomat az egyiptomi Alexandriában kaptam meg

 Spirituális fejlődésem ezen szakaszán mesterem a Freya nevet adományozta nekem. Az atlantiszi (energetikai) mágia gyakorlása mellett a vodo, és  boszorkánymágiában is elmélyült tudást szereztem. Kedvencem a vodo varázslás lett, a leghatékonyabb és legjobb mágiának érzem. 2018-ban Egyiptomban Mambo papnővé avattak, így a fekete és fehér vudu mágiákat is elvégezhetem.

Ezután nem sokkal folyamatos megpróbáltatásokkal kellett szembe néznem. Életem szerelme elhagyott, katolikus családom ellenem fordult választott hivatásom miatt, barátaim pedig hitetlenkedve, kétkedve figyelték boszorkányos tevékenységeimet.
Ekkor döntöttem úgy, hogy a mágia erejét használom fel arra, hogy rendbe tegyem az életemet.
Először a szerelmemet csábítottam vissza a vodo segítségével, majd kigyomláltam a környezetemből a kellemetlenkedő barátokat, rokonokat és energiavámpírokat.

Miután helyre zökkent az életem, folyamatosan visszatérő, sürgető álmaim voltak, melyekben figyelmeztettek, hogy az életfeladatomnak megfelelő hivatást kell választanom.
Tudtam, hogy mindenki egy életprogrammal születik le a Földre. Akik ezt vonakodnak teljesíteni, nem járják a kijelölt utat, egész életükben akadályokkal fognak szembesülni.
Sok vívódás után felvállaltam azt, aki vagyok, amit csinálok. Mára legfontosabb küldetésemnek érzem, hogy a mágikus gyakorlatokat minél szélesebb körben elterjesszem, tanítsam, és segítsem az olyan embereket, akik varázslattal szeretnék megoldani, jobbá tenni életüket.

Keress bátran

Amennyiben kérdésed lenne, megoldást szeretnél találni a problémáidra,
hívj telefonon: 06 30 592 0954,
vagy írj e-mail-t: freya@freya-joslas.hu

Illetve az űrlap kitöltésével egyszerűen kapcsolatba tudsz velem lépni.

Kérlek töltsd ki a csillaggal jelölt mezőket!
Kérlek töltsd ki a csillaggal jelölt mezőket!
Kérlek töltsd ki a csillaggal jelölt mezőket!

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27