Milyen mágiák léteznek?
Boszorkány mágia és egyéb varázslatok

A mágiákat alapvetően 4 csoportra tagoljuk. Minden eset egyedi, ezért fontos előre megvizsgálni, hogy melyik mágiát válasszuk a siker érdekében, és ha szükséges, akkor egyszerre többet is érdemes párhuzamosan elvégezni.

A boszorkány mágia az első és egyben a legismertebb.

Ezt ismerik a legtöbben, mert tele van vele a világháló. Amikor arról olvasol, hogy teliholdkor mit is csinálj, meg milyen színű gyertyát gyújtsál, esetleg készíts bájitalt, akkor az mind a boszorkányok ősi hagyományaira épít. A boszorkányok felhasználják a természetes erőket és az energiaforrásokat a mágia kifejtéséhez. 

Ez egy mágikus, rituális gyakorlat, több mint 1000 éves múltra tekint vissza, és számos kultúrában megjelenik.

A boszorkány mágia - a hiedelemtől eltérően - eredendően nem káros vagy gonosz célra használatos. Sok boszorkány hisz abban, hogy a mágia használata segíthet a gyógyulásban, a szerelmi élet javításában vagy az általános boldogság elérésében. Én nem használok semmilyen negatív mágiát, és óva intek ettől mindenkit.

Boszorkány mágia: a legismertebb
Energetikai technikák, meditáció, mantrák

Az energetikai mágia köre a második.

Kevésbé elterjedt varázslat. Alapvetően minden mágia mozgat meg valamennyi energiát, de ez a csoport kimondottan csak az energiákra összpontosít. Éppen ezért hatékonyabb, mint a boszimágia.

Az energetikai mágia olyan eszközöket és technikákat használ, mint például a meditáció, a mantrák, a vizualizáció és az érzelmi állapotok manipulálása, hogy befolyásolja ezeket az energiákat és erőket. Az energetikai mágia használható a test, az elme, a környezet és az emberek közötti kapcsolatok kezelésére és javítására is.

Az energiák általában az univerzum által kibocsátott és áramló természetes erők, amelyek körülvesznek bennünket, beleértve a fényt, a hangot, az elektromágneses mezőket és az emberi testek által kibocsátott energiákat.

A vudu mágia a harmadik.

Mindenki ismeri, legalábbis hallomásból, hiszen a hollywood-i filmeknek köszönhetően nagyon elterjedt és széles körben ismertté vált a vudu. Alapvetően ez egy afrikai vallás – ahogyan a boszorkányságnak is több országban bejegyzett egyháza van –, afrikai és karibi törzsi hagyományokra épül, de szeánszait, miszticizmusát sok mágus megtanulta Európában is.

A vudu mágia gyakorlatai között megtalálhatóak például a varázslat, a bűbájok, vallási rítusok, kultikus praktikák és más különböző rituálék, amelyek célja, hogy befolyásolják vagy irányítsák például a szerencsét vagy az egészséget.

Mágikus tárgyakat is alkalmaz, a legismertebb talán a vudu baba. Ezeket általában olyan anyagokból készítik, amelyek a célszemélyéhez kapcsolódnak, például hajszálak, ruhadarabok.

A Vudu
Angyalmágia

Az angyalmágia a negyedik.

Külön csoportot képez az angyalmágia, ami – ahogyan az a nevében is benne van – angyali segítséggel, útmutatással végzett varázslat.

Olyan spirituális gyakorlatokat foglal magában, amelyeknek az a célja, hogy kapcsolatot teremtsenek az angyalokkal és felhasználják azok energiáját és segítségét például a gyógyításban, a szerencse javításában, a szerelmi életben, a bőség bevonzásában, a munkában és a pénzügyekben. Ezek közé tartozik a meditáció, az imádság, a rúnák és a kristályok használata.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27