Gyakran ismételt kérdések

Mégis, mi az a mágia? Hogyan működik?

Mi a mágia?

A mágia perzsa eredetű szó, jelentése varázslás, természetfeletti lények segítségével elért befolyásolás. Valójában a mágia az ember és az Univerzum közötti párbeszéd létrejötte, amivel pozitívan próbáljuk befolyásolni az élet különböző területeit.

Mennyi idő alatt hat a mágia?

Erre nagyon nehéz válaszolni, mert egyénenként eltérő. Előfordul, hogy 1 hét, de többnyire 1-2 hónap is eltelik, mire érezheted a hatását. Negatív energiák, vagy karma oldásánál a tapasztalatok alapján 2-3 hónap biztosan szükséges.

Fekete vagy fehér mágia?

Azt, hogy egy mágia fekete (rossz szándéktól vezérelt), vagy fehér, azt a mágus szándéka határozza meg, nem pedig a mágikus eszközök. Amennyiben a mágust negatív szándékok vezérlik, tönkre akarja tenni mások életét, akkor fekete mágiáról beszélünk. Ha segítő szándék vezérli, akkor a varázslat fehér. Létezik egy vörös mágia kategória is, amikor a mágus etikai elvek, és jóseszközök alapján dönt arról, hogy a kért mágiát elvégzi, vagy nem. Ide soroljuk a szerelmi kötést.

Milyen mágiák vannak?

Veszélyes a szerelmi kötés?

Nem tudom, hogy ez a legenda mikor kapott szárnyra…de nem, nem veszélyes, ha körültekintően végzik el. Én minden mágikus beavatkozás előtt lehívom az Ashaka krónikát, és ellenőrzöm, hogy a mágiát engedélyezik-e a felsőbb hatalmak, mert így biztosak lehetünk abban, hogy nem sértjük meg a karmát. A szerelmi kötés a vörös mágia kategóriába tartozik.

Mennyibe kerül egy mágia?

Ezt minden mágusnak saját jogköre eldönteni. Én azt tanácsolom, hogy ne az anyagiak alapján, hanem megérzésből döntsél. Az én áraimat a honlapomon megtalálod (kapcsolat/árak), rejtett költségek nincsenek, számlát adok az elvégzett szolgáltatásaimról.

Mit kell tenned, ha mágiát szeretnél?

A legjobb, a felhívsz telefonon, (esetleg emailt küldesz.)

Mennyire hatásos egy mágia?

Minden esetben mágia előtt ellenőrizni szükséges, hogy elvégezhető-e varázslat. Szerelmi és siker mágiák előtt azt is megvizsgálom, hogy mennyi az esély (hány százalék) a sikerre.

Milyen módon tudsz fizetni?

Banki átutalással, Western Union átutalással, postai rózsaszín csekkel, Paypal-lal, személyesen készpénzzel. Minden elvégzett szolgáltatásról számlát adok.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2023
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27