Gyakran ismételt kérdések

Mégis, mi az a mágia? Hogyan működik?

Mi a mágia?

A mágia perzsa eredetű szó, jelentése varázslás, természetfeletti lények segítségével elért befolyásolás. Valójában a mágia az ember és az Univerzum közötti párbeszéd létrejötte, amivel pozitívan próbáljuk befolyásolni az élet különböző területeit. A transzcendentális energiákkal és az égiek segítségével érzelmeket generálunk, erősítünk fel abban a személyben, akire megcsináljuk a varázslatot.

Te milyen mágiákkal dolgozol?

Személyre szabottan választom ki, hogy neked melyik lenne a legideálisabb, de mindig, kivétel nélkül egyszerre több mágiát is alkalmazok, tehát több kötést is készítek mindenkinek, hogy nagyobb legyen az esély a sikerre. (Az, hogy több mágiát is csinálok, az áron nem változtat, a feltüntetett összeg a teljes szolgáltatás árát tartalmazza).

Mit kell tennem, ha szerelmi kötést szeretnék?

Hívj fel telefonon, vagy küldjél emailt. Az elérhetőségeimet és az árakat a gombra kattintva találod.

Biztos, hogy sikerülni fog a kötés?

Amennyiben a mágiára engedélyt kapunk, megvizsgálom, hány százalék az esély a sikerre. 50% alatti eredmény esetén már nem szoktam javasolni, hogy belekezdjünk a szertartásba. Minél magasabb a százalékos esély - 80%-90% - annál jobbak az eredmények, annál biztosabb, hogy visszakapod a párod. Amennyiben nem úgy alakul, ahogy szeretnéd, feloldom a mágiát. 100%-os mágiát még nem láttam, az égiek mindig meghagyják maguknak a döntés jogát. Az, hogy hogyan alakul a kötés, az az isteni akaratot tükrözi.

Örökké tart a szerelmi mágia hatása?

Semmi nem tart örökké, az égiek ezt nem is engedik. A fehér mágiával végzett szerelmi kötés hatása 2-3 évig érvényes, utána halványul. Ez nem jelenti azt, hogy néhány évente meg kellene ismételni, erre általában nincsen szükség. Természetesen minden párkapcsolaton dolgozni kell hosszú távon, és ha szükségét látod, lehet ismételni, de hangsúlyozom, a varázslat jól működik, és tapasztalataim szerint, hosszú évekre biztosítja a boldog párkapcsolatot

Ez fekete vagy fehér mágia?

Több fajta mágiával is lehet szerelmi kötést készíteni. A három legismertebb mágia a boszorkány, az energetika, és a vodo. Mindegyikkel lehetséges a fehér és fekete varázslat is. A fekete mágiának az a hátul ütője, hogy visszahathat, és sérti mind a mágus, mind a kérelmező karmáját. Azt, hogy egy mágia fekete (rossz szándéktól vezérelt), vagy fehér, azt a mágus szándéka határozza meg, nem pedig a mágikus eszközök. Amennyiben a mágust negatív szándékok vezérlik, tönkre akarja tenni mások életét, akkor fekete mágiáról beszélünk. Ha segítő szándék vezérli, akkor a varázslat fehér. Ezért én csak fehér varázslatot használok.

Nem hiszek benne, így is érdemes megpróbálni?

Sok emberrel csináltunk már sikeres szerelmi kötést, és csak a végén mondták meg nekem, hogy igazából nem is hittek benne, de, mint utolsó esélyt megpróbálták.

Mennyibe kerül a mágia?

Ezt minden mágusnak saját jogköre eldönteni. Az én áraimat megtalálod a honlapomon, ami magába foglalja a teljes szolgáltatás díját, tehát tartalmazza a következőket: - több szerelmi kötés szertartásának elvégzését - legalább 3-4 ráerősítést a későbbiekben - az oldást, ha nem úgy alakul az eredmény ahogy szeretnénk - havonta egy ingyenes konzultáció velem, mert végig kísérem a mágia folyamatát egészen a végeredményig

Befolyásolja a szabad akaratot a szerelmi kötés?

Nem, teljesen kizárt. Szabad akaratot mágiával nem lehet megváltoztatni.

Veszélyes a szerelmi kötés?

Ha körültekintően végzik, akkor nem. Én minden esetben lekérdezem az égiek válaszát, hogy az adott párkapcsolatra kapok-e engedélyt a mágia elvégzésére. Amennyiben igen a válasz, a mágia biztonsággal elvégezhető. Előfordul, hogy nem kapom meg a szükséges engedélyt, ilyenkor nem vállalom el a szertartást. Ennek általában az az oka, hogy az égiek mást szánnak neked.

Nem tudja meg senki, nem fog kiderülni?

Garantálom a teljes diszkréciót, amire engem a törvény is kötelez. Ha te nem beszélsz róla senkinek - amit nem is ajánlok, nehogy visszajusson a másik fülébe - akkor ez örökre titok marad.

Amennyiben elvégezzük a szertartást, honnan tudható, hogy szerelmi kötés van rajtam?

Nem szokott kiderülni. Csak abban az esetben van erre esély, ha egy mágussal külön megnézeted, de még ebben az esetben sem biztos, hogy látszik. Minden varázsló úgy csinálja a mágiáit, hogy azt lehetőleg ne lássa más, hogy ne lehessen leoldani. Egyéb ezoteriával foglalkozó szakember - kineziológus, szellemgyógyász reiki mester - nem fogja tudni érzékelni a kötést. Ugyanez érvényes arra a személyre is, akire készítettük a szertartást.

Már csináltattam egy szerelmi mágiát, de nincsen eredménye, érdemes még egy kötést megpróbálni?

Hívj fel és megnézem, van-e értelme, engedélyeznek-e az égiek még egy mágiát. De lehetséges, hogy nem a megfelelő mágiát használtátok, azért nincsen eredménye.

Előfordulhat, hogy a mágia hatásásra valaki súlyos mellékhatásokat tapasztal?

Fehér varázslat esetén ilyen nem fordulhat soha elő. Tehát nem lesz "zombi", vagy megszállott senki.

Milyen esetben nem érdemes szerelmi kötést kérni?

Minden esetben meg kell nézni, hogy elvégezhető-e a mágia, az égiek engedélyétől függ, ők döntik el.

Lehet-e kötést tenni arra, aki házasságban él?

Ha az égiek engedélyezik, akkor igen.

Lehet szerelmi kötést kérni azonos nemű párok esetén is?

Természetesen. Az égiek nem ítélik meg senki szexuális orientációját, ezt csak az emberek szokták. Az elmúlt években nagyon sok azonos nemű párkapcsolatot sikerült helyre hozni.

Küldesz csomagot?

Semmilyen csomagot nem küldök. A szertartásban természetesen részt kell venned, lesznek 30 perces elfekvések velem egy időben.

A vallásom nem befolyásolja az eredményt?

Nem. Kértek tőlem segítséget már zsidó, muzulmán hitű, és keresztény hívők is.

Milyen módon tudsz fizetni?

Banki átutalással, postai csekken, Western Unionon keresztül. Az elvégzett szolgáltatásról számlát küldök, emailben, diszkréten.

Küldj üzenetet, kérj időpontot most!

Kérlek töltsd ki acsillaggal jelölt mezőket
Kérlek töltsd ki acsillaggal jelölt mezőket
Kérlek töltsd ki acsillaggal jelölt mezőket

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27