Szerelmi harmonizáció

Mi a különbség a szerelmi élet harmonizálása és a kötés között?

A harmonizáció egy működő párkapcsolatra irányul, ahol problémák jelentkeznek, segítségével eltávolíthatóak azok a negatív blokkok, amelyek akadályoznak abban, ahogy a kapcsolatod kiegyensúlyozott és boldog legyen. Egyensúlyt teremthet, elősegíti az összetartozás élményét.

A szerelmi kötést akkor érdemes alkalmazni, ha egy kapcsolatot a szétválás fenyeget, vagy a szakítás már meg is történt.

Szerelmi harmonizáció

Mikor érdemes ezt a szerelmi mágiát kérni?

Ha a kapcsolaton belül

  •   az elhidegülést érzed
  •   netán a hűtlenség jeleit tapasztalod
  •   esetleg bizonytalan vagy a párodban

akkor mindenképp vedd fontolóra a mágia lehetőségét.

De nem csak problémák esetén jöhet szóba a szerelmi harmonizáció, hanem akkor is, ha még szorosabbra szeretnéd fűzni a kapcsolatodat:

  •   a kapcsolat elején, amikor azt szeretnéd, hogy hosszútávon együtt maradjatok
  •   gyermek születése előtt
  •   ha te vagy a párod külföldi munkát vállal, tartósabb távollét esetén, és nem akarjátok egymást elveszíteni

Ha szeretnéd és kész vagy azért dolgozni, hogy a kapcsolatod boldogabb, zavartalan legyen, keress meg az alábbi elérhetőségeken és segíteni fogok neked a céljaid elérésében.

A leggyakoribb esetek, amikor ügyfeleim harmonizálást kértek tőlem, azok voltak, amikor úgy érezték, stagnál a kapcsolatuk. Ennek az eredménye általában az, hogy az egyik fél elkezd érdeklődni valaki más iránt. Ez utóbbi elkerülhetetlenül bizalomhiányt is szül, ami tovább rontja a kapcsolat minőségét, feszültséget és stresszt okoz a kapcsolatban, és már rövid távon is  visszafordíthatatlanul rombolhatja azt.

Gyakorta említik amikor megkeresnek, hogy egyfajta érzelmi távolság alakult ki. Elveszítették közös érdeklődési körüket, az intimitás sem olyan, mint korábban, és érzelmi támogatást sem kapnak egymástól. Ezeknek általában valamilyen olyan egyéni probléma állhat a hátterében, amire a harmonizáció szintén segítség lehet.

Ezekkel összefüggésben szinte kivétel nélkül felmerülnek kommunikációs problémák is. Amikor ez hiányzik, vagy nem megfelelő, egy párkapcsolatban, az könnyen félreértésekhez és frusztrációkhoz vezet. Tapasztalatom szerint a mágia alkalmazásával a párok képessé válnak új utakat nyitni a kommunikációban, és jobban megérteni egymást, ami eredményeként újra össze tudnak hangolódni, és a problémáik megoldása is gördülékenyebb lesz.

Ha szeretnéd és kész vagy azon dolgozni, hogy a párkapcsolatod boldog, zavartalan és stresszmentes legyen hosszú távon is, újra egymásra találjatok, és megszabaduljatok az ezeket gátló negatív érzelmektől, akkor keress meg az alábbi elérhetőségeken és segíteni fogok neked a céljaid elérésében.

A mágia ára

60000 Ft
(€160)

Ha úgy érzed, jót tenne a kapcsolatodnak a szerelmi harmonizáció, akkor keress telefonon: 06 30 592 0954

Vagy e-mailben: freya@freya-joslas.hu

Vélemények a szerelmi harmonizációról