Gyógyító mágia

Egy olyan gyógyító mágiát mutatok, amit bármilyen betegség esetén érdemes kipróbálni, akkor is, ha náthás vagy, de súlyos, krónikus problémáknál is megállja a helyét.

Elhárító varázslat szerencsétlenségek ellen

Mostanában nagyon sokan megköszönitek a heti varázslatokat, amiket küldök nektek. Sajnos idő hiányában nem tudok minden levélre válaszolni, így ezúton köszönöm meg a visszajelzéseket.

Egy elhárító varázslatot mutatok be nektek, amit akkor érdemes használni, ha szeretnéd magadat megkímélni az olyan előre nem látható szerencsétlenségektől, mint például kisebb balesetek, veszteségek, vagy csak szeretnéd, hogy úgy általában jól menjenek a dolgaid.

Pénz mágia

Sokszor előfordul az életben, hogy anyagi gondjaink támadnak, vagy szeretnénk, hogy sikerüljön valami, amire vágyunk, pl: egy új állás, vagy egy előre lépés a munkahelyen.

Ma egy olyan pénzvarázslatot mutatok, amit akkor érdemes elvégezni, ha hirtelen pénzre van szükséged, de munka ügyek előmozdítására (új állás, vállalkozás fellendítése) is alkalmas.

Tükör mágia

Szinte mindenki életében előfordul, hogy folyamatos balszerencsék halmozódnak fel az életében. Előbb-utóbb, még a megrögzött materialistáknál is felmerül a gondolat, hogy valami nem stimmel, a sorozatos sikertelenségek mögött valamilyen negatív energia állhat.

Ez származhat valamelyik rosszakarónktól, vagy csak sokat tartózkodtunk negatív emberek között, és ezek a kellemetlen energiák megtapadtak az auránkon.

Ebben az esetben érdemes elvégezni a tükör mágiát, amivel megszüntetjük a szerencsétlenségek sorozatát.

Bevonzó mágia

Sokszor sétálunk bele abba a csapdába, hogy beleszeretünk olyan valakibe, akihez teljesen más jellegű kapcsolat fűz. Munkatársba, üzleti partnerbe, barátokba, egy aranyos szomszédba. Az ilyen helyzetekben nehéz változtatni a kapcsolat minőségén. Barátból szerelmes, munkatársból barátnő… ez leginkább csak a mágia segítségével működik.

Most megosztok veletek egy bevonzó mágiát, amit olyan esetekben érdemes alkalmazni, amikor úgy érzed, más már nem segít.

Mit tegyél egy nehéz élethelyzetben?

Mindenki számára ismerős lehet, egy olyan élethelyzet megjelenése, amely komoly pszichikai feszültséggel, esetleg az elviselhetetlenség érzésével párosul. Ezt okozhatja egy zűrös munkahely, egy rossz házasság, vagy akár tartós munkanélküliség.

Milyen tanácsadót válassz?

Ha a jövődre vagy kíváncsi, vagy egy fontos döntés előtt állsz mindenképpen egy ezoterikus tanácsadót keress fel. Ezt általában mindenki tudja.

Azt viszont sokan nem tudják, mit csináljanak, ha a helyes spirituális utat szeretnék járni. Ilyenkor spirituális könyveket kezdenek olvasni, előadásokra, tanfolyamokra járnak, és előbb-utóbb szembesülnek nyilvánvaló ellentmondásokkal. Szkeptikusokká válnak, és már nem tudják, miben higgyenek.

Mit kezdjünk a múlt traumáival?

A legtöbb ember, aki hozzám fordul, hordoz valamilyen gyermekkori problémát. Mint egy ronda, nagy, nehéz puttonyt, úgy cipelik a hátukon.
Vannak, akiket csak az emlékek nyomasztanak folyton, de sokaknak egész életükre kihatnak a korai traumák. Nincsenek kellő szociális kapcsolataik, nehezen bíznak meg másokban, konfrontáció kerülők, mert nem tudják kezelni a bántó helyzeteket.

Te szoktál panaszkodni?

Mindjárt itt az elején szeretném tisztázni, más a panaszkodás, és más, amikor megosztjuk egymással a problémáinkat.

Akik segítő szakemberhez fordulnak, azok nehézségekkel küszködnek, és szeretnének valami megoldást találni az életükre. Persze fordulhatunk barátok, rokonok, ismerősökhöz is, akikben megbízunk.

Létezik a szabad akarat?

Az ember egyedülálló lény a földön.

Az állatok – velünk ellentétben – ösztöneik kielégítésére törekednek, esznek, isznak, utódokat gondoznak. Nekünk is vannak ösztöneink, amiknek Freud talán túlságosan is nagy hangsúlyt fektetett, de kaptunk racionális gondolkodást is, és ami a legfontosabb, az állandó fejlődési vágy igényét.

1. oldal / 14