Jogi nyilatkozat

A freya-joslas.hu oldalon megjelenő bármely tartalom, blogbejegyzés, a honlap struktúrája, vagy bármely egyéb szerzői mű jogi oltalom alatt áll. Semmilyen formában nem engedélyezett a honlapon található bármilyen tartalom többszörözése, adat-hordozóra mentése, tárolása, átdolgozása, terjesztése, bármilyen egyéb jellegű felhasználása a szerző írásbeli engedélye nélkül. A fent leírt cselekmények polgári-, és büntetőjogi felelősséget vonnak maguk után. Az oldalról információ csak és kizárólag a tartalom módosítása nélkül és a forrás megjelölésével (link) vehető át.

Szerelmi kötés esetén, amennyiben úgy ítélem meg az Univerzum utasításai alapján, hogy már felesleges, és többet árt, mint használ, vagy az adott személy karmáját torzítja, jogomban áll a szerelmi mágia feloldása, az ezt kérő személy beleegyezése nélkül.

Szerelmi kötésnél vállalom:

  • a szerelmi mágia elvégzését
  • maximum kettő ráerősítést
  • emellett havonta 1-2 telefonbeszélgetést az aktuális helyzet alakulásáról

Az ezoterikus szolgáltatások, bármely egyházi tevékenységhez hasonlóan hitbéli alapokon nyugszanak. Jogi természetük szerint az atipikus szerződések közé, azon belül pedig a csonka kötelemnek körébe tartoznak. A magyar jogrendszer az önkéntes teljesítést tudomásul veszi és gazdagító jogcímként elismeri, de az ezoterikus szolgáltatások a speciális tartalmukra tekintettel sem az eredménykötelem, sem pedig a gondossági kötelem kategóriájába nem illeszthetőek be. Ebből kövtkezően az ilyen jellegű szolgáltatásokból eredő követelések állami bírósági úton történő kikényszerítése nem lehetséges.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2023
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27