Betegség, hátfájás

Miről árulkodik a betegséged, avagy miért is fáj a hátad?

A nyugati orvostudomány sokat tud az emberi test működéséről és képes megjavítani, ha meghibásodik. A baj az, hogy csak a tüneteket szünteti meg, a probléma gyökereiről - ami a lélekben rejtőzik – elfelejtkezik. Egyre többen gondolják úgy (ebben természetesen az ezoterikusok élen járnak), hogy a lelki tényezőnek mágikus szerepe van egészségünk, sorsunk alakulásában.

Ha elfogadjuk vagy legalább a lehetőségét elismerjük, hogy a betegség valamilyen probléma megnyilvánulása, máris sokat tettünk önmagunkért. Hallgatni fogunk a testünkre, megértjük üzenetét amely különböző tünetek formájában jelenik meg. A test és lélek összhangját nem érdemes megkérdőjelezni, hiszen nap, mint nap tapasztalhatjuk, hogy érzelmeink testet öltenek. A magyar nyelvben rengeteg kifejezés utal erre. Gondoljunk csak bele:

  • egy vizsga előtt gombóc van a torkunkban
  • a rossz hír megfekszi a gyomrunkat
  • félelmünkben megdermedünk
  • stresszhelyzetben majd kiugrik a szívünk
  • szégyenünkben elvörösödünk
  • a sok problémától megfájdul a fejünk
  • idegességünkben remeg a kezünk, esetleg hányingerünk támad
  • „szerelem, izzad a tenyerem”

Miről árulkodik a hátfájás?

Látszik, hogy már egy egyszerű élethelyzetben is testünk követi a lélek rezdüléseit. Ha valamely szervünk tüneteket produkál azzal a lelkünk üzen nekünk a testünkön keresztül. Nekünk csak annyit kell tenni, hogy dekódoljuk az üzeneteket, majd változtatunk az életünkön (ingyen van). De ez mellett ha szükséges igénybe vesszük a nyugati orvostudomány segítségét is, hiszen senkit sem akarok arra buzdítani, hogy egy vakbélgyulladást meditációval kezelgessen. Célszerű együtt alkalmazni a kettőt, ebben az esetben a gyulladás okát sebészetileg eltávolítani, majd feltárni önmagunkban a probléma okát. És, hogy miért is fáj a hátunk? Ehhez ad a következő blogbejegyzés segítséget.

Írd meg, neked milyen tüneteid vannak, mire nem találod a magyarázatot. Ezen az oldalon tanácsot, válaszokat kapsz.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2023
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27