Pénzmágia – egy mítosz romba dől

Pénzmágia – egy mítosz romba dől

Ezoterikus mítoszok tömkelege kering az interneten. Nem meglepő, ha sokan bedőlnek a butaságoknak. Pedig nekünk, jósnőknek kötelességünk lenne rendet rakni a fejekben, hogy az emberek ne essenek szélhámosok csapdájába. Nemrégiben írtam az egyik nagyon népszerű félreértésről, a lélektársról. Minden jósnőnek tudnia és terjesztenie kellene, hogy egy ember életében nincs olyan, hogy „nagy ő”, több lélektárs is várakozik a partvonalon, annak reményében hátha észrevesszük. Csak rosszul futunk neki a kérdésnek, és nem hisszük el, hogy egy átlagosnak tűnő kapcsolatban is éppen egy lélektársunkkal élünk együtt. Így egy tucat lélektárs tűnik fel és el a süllyesztőben. Ugyanez vonatkozik a pénzmágiára.

Pénzenergia a TV-ből

A pénz komoly energiatöltettel rendelkezik teljesen érthető módon, és nagyon sok jósnő kínálatában megtaláljuk a pénzmágiát, mint szolgáltatást. Nagyon helyes, ha egy jósnő, nem csak szerelmi, egészségügyi kérdésekben akar segíteni a hozzá fordulóknak, hanem az anyagi bőség bevonzásában is. De egy jósnőnek felelőssége, kötelezettsége is van, ebben az esetben az, hogy tájékoztassa vendégeit konkrétan arról, hogy mit és hogyan nyerhet a pénzmágiával. Azzal, hogy betelefonálsz egy TV műsorba és egy kis pénzért cserébe küldik a pénzenergiát, biztos, hogy megoldod az anyagi problémáidat?

Hogyan működik a pénzmágia?

Ha úgy döntesz anyagi nehézségeid kellős közepén keresel egy jósnőt, aki a távolból pénzmágiát csinál, akkor elképzelhető, hogy csalódni fogsz, feltéve, ha a jósnő nem tájékoztat a mágia lényegéről. A pénzmágia akkor működik a leghatékonyabban, ha Te magad, vagy a jósnővel együtt párhuzamosan végzed. Ha valaki a távolból akar gazdagsághoz juttatni, azon gondolkodj el.

Mit nyújt neked a pénzmágia?

A pénzenergia segítségével kisebb-nagyobb összegekhez juthatunk. Nem fogjuk megnyerni a lottó ötöst, és nem is leszünk milliárdosok. Ha igaz lenne, hogy a pénzmágia megoldja az anyagi helyzetünket, akkor Magyarország a 10 millió gazdag ember országa lenne már réges-régen. Akkor érdemes pénzenergiát kérni jósnőtől, ha hó végén megszorultunk, és néhány tízezer forint kisegít a bajból. Ha anyagi biztonságra, hosszútávú bevételekre szeretnénk szert tenni, akkor tegyük rendbe a pénzügyeinket, és emellé végezzünk saját magunk által kivitelezhető otthoni pénzmágiát. Erről itt olvashatsz. A kettő együtt hatásos lesz.

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27