Te is türelmetlen vagy?

Te is türelmetlen vagy?

Akik hozzám fordulnak, elsősorban azt szeretnék tudni, hogyan alakul a jövőjük, megoldódnak-e a problémák az életükben, emellett sokan kérnek életvezetési tanácsokat.

De amit leggyakrabban tapasztalok, az a türelmetlenség. Úgy érzik nincsen idejük, sem kedvük kivárni a változáshoz szükséges időt. Amikor önismereti, párkapcsolati problémák merülnek fel, kész receptet szeretnének kapni, ami azonnali megoldással kecsegtet. Hiába mutatja a kártya, hogy a várt esemény meg fog történni, elkeserednek, hogy még annyi időt kell várni.

Persze, az egy természetes igény, hogy mindenki gyorsan szeretné a megoldásokat, de a valódi spirituális változásokra általában több idő szükségeltetik.

Mit tehetsz türelmetlenség ellen?

Amennyiben olyan jóslatot kaptál, hogy jönnek majd a pozitív változások, csak 1-2 évet még várni kell, akkor két dologra kell helyezni a hangsúlyt.

  1. A legfontosabb az elfogadás. Ennek megfelelően a napi pozitív gondolat a következő: Most ez van, elfogadom. Tudom, hogy lesz jobb (hiszen a Tarot kártya is megmondta). Időt adok önmagamnak és az Univerzumnak. Most minden lassabb tempóban halad. Ez így van jól, ezen most nem tudok változtatni.

  2. Új, kisebb célokat tűzöl ki magad elé. Például megváltoztatod a táplálkozásodat, elkezdesz sportolni, elvégzel egy érdekes tanfolyamot. Ez egyrészt megerősít, mert új célokat teljesítesz, másrészt növeli az önbizalmadat. Egy a lényeg, kezdjél valami újba, ami kitölti a várakozási időt, és fogadd el.

Freya, Tarot sorselemző, okl. életvezetési tanácsadó

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27