Virtuális jósda

Virtuális jósda

Nagyon jó ötletnek tartom a neten található virtuális jósdákat (persze, csak amelyek nem fizetősek), mert többféle lehetőséget is rejtenek magukban. Egyrészt, ha gyorsan szeretnénk egy napi Tarot kártyát húzni, vagy kíváncsiak vagyunk egy fontosabb esemény kimenetelére, mindenképpen térjünk be egy virtuális jósdába. Természetesen mindenki olyan kártyát húzogat magának, ami szívéhez közel áll, legyen az cigánykártya, vagy misztikus Tarot. Viszont legyünk óvatosak a virtuális jósdákkal.

Mire figyeljünk a virtuális jósdáknál?

  • Rengeteg fajta „jóseszköz” került forgalomba, aminek hatékonysága nem bizonyított. Természetesen az ezoterikus portálok és virtuális jósdák igyekeznek a felhasználók igényeit kielégíteni és minden fajta - fakéreg horoszkóp, szín Tarot, Maja jóslás stb. - újdonsággal próbálják a figyelmet felkelteni, de legyünk résen. Ha csak játszani szeretnénk, akkor jó szórakozásnak ígérkezik.

Amennyiben tényleg tudni akarjuk, hogyan fog muzsikálni a kapcsolatunk a jövőben, vagy mi várható a munkahelyünkön, érdemesebb a hagyományosan ismert paklikhoz fordulni. (Lenormand, Tarot, cigány, angyalkártya.)
Ergo, használjátok a virtuális jósdát, de úgy ahogy kell.

  • Ne legyél a rabja! Annak nem sok értelme van, hogy minden nap órákat gondolkodj, hogy a viking orákulum, vagy a virág horoszkóp elemzése lesz-e a befutó.

Ha kérdésed van, tedd fel egy megbízható oldalon egy megbízható kártyának. Több kiváló virtuális jósdát lehet találni, de az én honlapom is nyújt ilyen lehetőséget a válaszkeresőknek.
A másik lehetőség, amire használhatjuk, az a tanulás. A tanítványaimnak is mondom mindig, ha nincs is aznap több ideje, legalább online gyakoroljanak egy kicsit. ☺

Tehát, virtuális jósdára fel!

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27