3 kérdés, amit soha ne tegyél fel egy jósnőnek!

3 kérdés, amit soha ne tegyél fel egy jósnőnek!

Van, aki fél előre tudni a jövőjét, mások gyakran fordulnak jósnőhöz segítségért. De az emberek nagy része életében legalább egyszer felkeres egy szimpatikus jósnőt, hogy megtudja, hogyan alakulnak a dolgai a jövőben vagy egy nehéz döntési helyzetből nem látja a kiutat. Nem érdemes jósnőhöz fordulni olyan homályos kérdésekkel, hogy hány gyereked lesz, hány férjed stb. Inkább konkrét problémáid felfedésében, azok megoldásában érdemes egy jósnőtől tanácsot kérni. Nézzük a kérdéseket, amiket nem érdemes feszegetni:

 1. Mikor halok meg?
  Egyszer biztosan. ☺ Sokan szeretik feltenni ezt a kérdést, én meg nem szeretek rá válaszolni. Ezzel jobb, ha senki nincsen tisztában. Azt szívesen megnézem a Tarot kártyában, hogy megközelítőleg meddig fogsz élni, hosszabb vagy rövidebb ideig. De pontos választ erre egy jósnő nem adhat.

 2. Az anyukám/barátnőm megkért, hogy kérdezzem meg helyette...
  Nem a legjobb ötlet, hiszen tapasztalatból írom, hogy nincsen egy kérdés. Ha elkezdjük boncolgatni az ismerősöd problémáját, újabb kérdések vetődhetnek fel, és a végén nem neked jósolok, hanem az ismerősödnek. Jobb választás, ha e-mailes jóslást kér tőlem, aki nem tud eljönni személyesen. Érdemes a jósnőnek úgy feltenni kérdéseket, hogy azokat más ne lássa.

 3. Mik lesznek a lottó nyerőszámok?
  Ha szerencsejátékokban utazol, és ettől várod az anyagi gyarapodást akkor tudok segíteni. Azt biztonsággal meg tudom mondani, hogy érdemes-e az államnak sok-sok év alatt milliókat befizetned vagy hagyd az egészet. Bármelyik jósnő biztonsággal megmondhatja neked, hogy érdemes a továbbiakban játszanod, mert lesz komolyabb nyereményed, vagy fektesd másba a pénzedet.
  Ha gondjaid támadtak, nem tudod mi lenne a helyes, segítségre van szükséged, akkor keress meg személyesen. A lottó számokat nem tudom megmondani, de a problémáidat megoldjuk.

Üdv: Freya

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2023
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27