A névmisztika valósága

A névmisztika valósága

A névmisztika, mily meglepő, a nevedben rejlő számok rezgéseivel foglalkozik. A név – és ebből kifolyólag a névszám - az életed folyamán többször is változhat, szemben a születési dátummal.

A névmisztika elsősorban a születésedkor kapott nevet szereti elemezni, mert az kapcsolódik hozzád teljes mértékben. Ez szüleid hagyatéka, ezzel az adottságokkal rendelkeztél eredendően. Mielőtt nevet változtatnál – művésznév, asszonynév – érdemes számmisztikai-névmisztikai elemzést kérni, hogy az új rezgések vajon előnnyel járnak-e számodra.

Miben segít a névmisztika?

  • Általános jellemedről a névmisztika ad betekintést, a teljes névszámod összege alapján. Ilyennek lát a környezeted.
  • Küldetésedet, sorsodat a sorsmisszió szám tárja fel. Segít tisztán látni, hogy a megfelelő ösvényt taposod-e. A teljes születési dátumod vesz részt a meghatározásában.
  • A születésed éved az öregkor száma, a gondolkodásmódodat láttatja.
  • A születési hónapod száma a gyermekkor száma. Azokat az energiákat tárja fel, amelyeket születéseddel hoztál magaddal.
  • A születési nap a felnőttkor száma, személyes ügyeidről, cselekvőképességedről ad felvilágosítást.

A számmisztika segítségével szilárdabb önismeret birtokába jutsz. De a számmisztika csak egy lehetőség a sok közül, hogy megtaláld a helyes életutat. Érdemes kipróbálni, de még inkább megtanulni.

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27