A szerelmi kötés jelei mik lehetnek? Milyen intő tüneteket tapasztalhatsz, amelyekre érdemes odafigyelned?

A szerelmi kötés jelei - mik az árulkodó tünetek?

A szerelmi kötés jelei árulkodóak lehetnek, de mikor jusson eszünkbe, hogy kötés áldozatai lettünk?
Alapvetően két esetet különböztetünk meg, amikor érdemes a szerelmi mágia okozta problémára gyanakodni:

A szerelmi kötés jelei, amikor régebben te magad kértél mágiát az akkori kapcsolatodra

Ebben az esetben olyan problémákkal szembesülhetsz, hogy az akkori energetikai kötelékek hatással vannak a jelenlegi életedre, számos kihívás és érzelmi hullámvasút várhat rád.

  • Az egyik leggyakoribb tapasztalat az lehet, hogy bár intenzíven keresed a lelki társadat, mégsem találod meg. A potenciális kapcsolatok valahogy mindig elkerülnek, vagy hamar véget érnek.
  • A mély és hosszú távú kapcsolatok helyett inkább futó és felületes kapcsolatok dominálnak az életedben. Az emlékek és a korábbi érzelmek megakadályozhatják, hogy nyitottan és érdemben közelíts egy új kapcsolat felé. Gyakran úgy érzed, mintha valami láthatatlan erő akadályozna meg egy új kötelék építésében.
  • Annak ellenére, hogy szerinted a megfelelő partnert találtad meg, mégsem vagy boldog. Előfordulhat, hogy bár kétségtelenül vonzódsz hozzá, mégsem találod meg a teljes boldogságot vele. Mivel a korábbi kötés még mindig árnyékot vet az érzéseidre, akaratlanul is párhuzamba állítod a múltbéli és a jelenlegi kapcsolatodat, és ez negatívan befolyásolja, hogyan látod magadat és a partneredet.

Ha más kérte rád a mágiát régebben, akkor szerelmi kötés figyelmeztető jelei is mások lehetnek

Ha valaki más kérte a mágiát, akkor a szerelmi kötés árulkodó jelei a következőek lehetnek:

  • Elsőként, azt tapasztalod, hogy a szerelmi életed során folyamatosan kudarcokkal nézel szembe. Lehet, hogy bár számos próbálkozásod volt, a tartós és kiegyensúlyozott kapcsolatok megteremtése valahogy mindig kudarcba fullad.
  • Másodszor, az olyan kötéseknek, amiket mások helyeztek rád, gyakran az a hatása, hogy nem tudod teljesen lezárni vagy elengedni a régi kapcsolataidat, és nem érted az okát, függetlenül attól, hogy már régóta szakítottál. Ez a lezáratlanság nehezítheti az új kapcsolataidat, mivel az előző érzelmi kötések befolyásolhatják a jelenlegi kapcsolatod dinamikáját.
  • Harmadsorban, a szerelmi kötés régebbi tüneteii megnyilvánulhatnak abban is, hogy hosszabb időszakon keresztül nem találsz magadknak párkapcsolatot, nem tudsz új kapcsolatot bevonzani az életedbe, ezzel tovább erősítve azt az érzést, hogy valami elakadt a sorsodban.

A szerelmi kötés legismertebb jele egyébként a se veled, se nélküled kapcsolat.
Az ilyen típusú kötések feloldása és az energetikai mezők tisztítása segíthet abban, hogy újra a saját kezedbe vedd a sorsod alakulását.
Amennyiben ezen tünetek valamelyikét, vagy esetleg többet is érzékelnéd magadon, érdemes megvizsgáltatni, hogy esetleg ezek nem egy szerelmi kötés jelei.

Ne engedd, hogy ezek az energiák rossz irányba vigyék a sorsodat, ezen a telefonszámon kérj vizsgálatot: 06 30 592 0954
Ha a vizsgálat pozitív, a szerelmi kötés levétele mágiával meg lehet szüntetni a problémát.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2023
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27