Szerelmi kötés levétele, a szerelmi kötés oldása

Szerelmi kötés levétele, a szerelmi kötés oldása

A szerelmi kötés levétele mikor lehet indokolt, mikor szükségszerű?
A szerelem a legszebb, de egyben a legfájdalmasabb érzések közé tartozik. Amíg tart, az életedet is odaadnád a másikért, viszont ha már vége, sokszor harag, gyűlölet, de akár a másiknak való ártani akarás vágya is felütheti a fejét.
Mielőtt egy kapcsolat ebbe a stádiumba kerülne, és fennáll a lehetőség, hogy mágia tartja azt össze, mindenképp megfontolandó a szerelmi kötés oldása.

A következő e-mailt kaptam nemrégiben:
„Kedves Freya!
Évekkel ezelőtt csináltattam egy szerelmi kötést a páromra, ami sikerült is, visszajött hozzám. Viszont most már valaki más tetszik, de nem tudom elhagyni őt. Azt szeretném kérdezni, hogy csak az oldhatja fel a kötést, aki rakta? Mert nem tudom elérni az illetőt, vagy leveheti más is? Esetleg lehetséges a szerelmi kötés levétele házilag is?
Előre is köszönöm válaszát”

Alapvetően egy szerelmi kötés levételét bármelyik hozzáértő mágus el tudja végezni, nem szükséges visszamenni ahhoz a személyhez, aki készítette. A szerelmi kötés oldását házilag nem javasolom, de fejtsük ki a témát bővebben.

Hogyan végezhető el a szerelmi kötés levétele hatásosan?

Először is meg kell vizsgálni, hogy milyen jellegű mágiával készült a kötés, és ennek megfelelően egyénre szabottan kell felállítani egy szerelmi oldás mágiát.
Ez nálam távúton is hatékonyan működik, amennyiben velem egy időben megcsinálod, amit kérek.

Mely esetekben jöhet szóba a szerelmi kötés oldása?

 1. A szerelmi oldás mágia lehetősége merülhet fel, ha egy kapcsolat véget ér, és már nincsen remény az újrakezdésre. (Ezt Tarot kártyával és kristályok segítségével biztonsággal el lehet dönteni.)
  Normál esetben a szerelmi bánat néhány hónap alatt gyógyul. Ez az idő mindenki számára szükséges, hogy elengedje a régit, és nyitottá váljék az újra. Amennyiben ez jelentősen kitolódik, akár 1 év, vagy ennél tovább húzódik a lezárási folyamat, akkor mindenképpen érdemes a szerelmi kapcsolat oldását kérni.
  Az oldást eredményező mágia általában lassú hatású, tapasztalataim szerint sokszor 3-4 hónap is eltelik, de akkorra a kötődés megszűnik, és aki a mágiát kérte, végre képessé válik arra, hogy egy új kapcsolatban boldog legyen.
 2. A másik eshetőség, amikor a szerelmi oldás mágiára szükség van, ha sikertelen kötés történt.
  Nem lehet eléggé hangsúlyozni, de ha kértél szerelmi kötést a kapcsolatodra, akár azért, hogy visszaszerezd, vagy azért, hogy harmonizáld a párkapcsolatodat, és a várt eredmény nem történt meg, akkor a szerelmi kötés levétele minden esetben szükséges!

Hogy ez miért fontos?

Ha a kötés nem érte el, amit szeretnél, akkor azt hatástalanítani kell. Sokan kérdezik tőlem, hogy miért nem sikerül egy szerelmi kötés? Ennek több oka lehet.

 • nem jól lett feltéve a kötés
 • későn lett elvégezve (ha már több, mint három hónapja történt a szakítás, kicsi az esély a sikerre)
 • az égiek közbeavatkoztak

Amennyiben te kértél szerelmi kötést, vagy gyanítod, hogy valaki kérte rád, de nem sikerült, akkor is érdemes feloldani, mert az egy élő mágia, csak nem ért célba.

Sokaknál tapasztalom, hogy évek óta nincsen párkapcsolatuk, vagy nem tudnak kilépni egy destruktív kapcsolatból. Ezekben az esetekben nagy százalékban derül fény egy több évvel ezelőtti sikertelen kötésre.

A tanulság az, hogy amennyiben szerelmi mágiát szeretnél, előtte jól gondold át, és a megfelelő szakemberhez fordulj. Szerelmi oldásra gyakrabban van szükség, mint ahogy a köztudatban elterjedt. A következő esetekben érdemes rajta elgondolkodni.

Mikor szükséges a szerelmi oldás mágia?

Mikor van szükséged a szerelmi oldásra?

 1. Ha szerelmi kötést kértél a kapcsolatodra, de:
  - a szerelmi kötésnek nem lett eredménye (ez csak a látszat, minden mágiának nyoma van, ha semmi változást nem tapasztalsz, akkor is érdemes oldani, mert az elkövetkezendő párkapcsolataidban problémák fognak adódni, és bár eszedbe sem jut, de ennek lehet oka egy régi szerelmi kötés, amit már el is felejtettél)
  - a szerelmi kötés sikerült, visszakaptad, akire vágytál. Ebben az esetben 1 éven belül célszerű a mágiát feloldani és egy szerelmi harmonizációra lecserélni, mert ez már összehangolni fog titeket, nem pedig kötni.
 2. Ha te magad próbálkoztál valamilyen internetes oldalon található mágiával otthon:
  - lehet, hogy született képességeid vannak, és ezért sikerült a mágiád amit elterveztél, de én azt tanácsolom, hogy ezeket a próbálkozásokat szakember segítségével oldjad fel
  - ha próbálkoztál mások által leírt mágiákkal, de nem történt semmi változás (ez lehet anyagi, siker vagy egyéb mágia) akkor érdemes ezeket az energiákat eltávolítani, mielőtt azt veszed észre, hogy semmi nem sikerül az életedben
 3. Ha bármi is arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád:
  - érzed, hogy a jelenlegi kapcsolatod nem az igazi, és szabadulni szeretnél, de nem tudsz
  - se veled, se nélküled kapcsolatban találod magadat
  - destruktív kapcsolatban élsz, de nem tudsz belőle kilépni
  - állandóan a régi kedvesed jár a fejedben és nem tudod elfelejteni

Ha a fent leírt esetek bármelyike igaz rád, mindig érdemes átgondolni az oldás szükségszerűségét, hogy ne legyen további negatív hatása az életedre.

Hívj fel, hogy időpontot tudjunk egyeztetni. A telefonszámom nem emelt díjas, normál percdíjjal tudod hívni: 06 30 592 0954

Esetleg írj e-mailt: freya@szerelmi-kotes.hu

Lehetséges-e a szerelmi kötés levétele házilag?

A szerelmi mágiák olyan összetett és mélyen gyökerező energetikai folyamatok, amelyek megváltoztathatják az érintett személyek életét és sorsát. Az otthoni kísérletezések általában az internetről összeszedegetett módon történnek, ezekből azonban nem sajátítható el megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy megfelelő módon elvégezhető legyen a szerelmi kötés oldása házilag, és az esetlegesen felszabaduló energiák komoly problémákat eredményeznek.

Gyakran bíztatnak olyan szertartásokra, valamint a varázslatokhoz és rituálékhoz szükséges eszközök és anyagok használatára anélkül, hogy értenénk a mögöttük álló jelentőséget és hatást. Azon túl, hogy az így elvégzett szerelmi oldás mágia eredménytelen lehet, negatív energiákat szabadíthat fel, és egyéb veszélyeket is rejthet magában.

Ez a fajta szerelmi mágia olyan összetett élethelyzeteket hozhat magával, amelyek kezelése tapasztalatot igényel, a szerelmi kötés levétele házilag emiatt és a fentebb írtak miatt egyáltalán nem ajánlott. Az ezekben jártas mágus megérti az egyéni szituációkat, az érintettek egyéni jellemzőit, és személyre szabott megoldásokat tud kidolgozni, pontosan erre utaltam a blog elején, én így dolgozom. 

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27