Tudod mi az, ami blokkolja a pénzáramlást?

Tudod mi az, ami blokkolja a pénzáramlást?

 

Rengeteg tudatalatti gát akadályozza a bőség és a jólét áramlását. Fel kell térképezni az akadályokat, majd írásban rögzíteni, hogy utána fel tudjad oldani a saját életedben jelenlévő – és téged akadályozó – gátakat.

A pénz és bőség akadályozó leggyakoribb gátak a következők:

 1. Irigység
  Rengeteget hallom, hogy „én nem vagyok irigy”. Na, ezt amikor valaki kimondja, szinte biztosan az ellenkezője igaz. Nálad, hogy van ez? Ha megnézed az ismerősöd szép nagy házát, nyaralóját, milyen gondolatok ébrednek benned? Örülsz neki? Vagy keserűséget érzel? Tudsz örülni más örömének?

 2. Negatív hiedelmek
  A pénz nem boldogít! Hallottad már ezt a mondást? Hát persze, hogy hallottad. Az akinek sok pénze van, biztosan adót csalt/lopott...stb. Tisztességes úton nem lehet pénzt keresni. Ha ezeket a gondolatokat birtoklod, nem jó a hozzáállásod a pénzhez.
  A másik jellemző véglet, amikor negatív önbeteljesítő jóslatokat állítasz te magad a pénzenergia áramlás útjába. Pl: nem engedhetem meg magamnak, én sosem leszek gazdag, a másiknak könnyű. Ezeket előbb-utóbb el is hiszed majd, így a pénz biztosan nem talál majd rá.

 3. Hálátlanság
  Elégedett vagy azzal, amid van? Hálát is adsz érte minden nap, vagy azon morfondírozol, hogy miért nincs több pénzed? Mi az amivel elégedett vagy, és mi az, amivel nem?

 4. Nem érdemled meg...
  Gondold át és nézz magadba... Mersz álmodni? Ki mered nyitni a bőség kapuját? Vagy televagy önbizalom hiánnyal, kisebbségi érzéssel, ami eleve blokkolja a bőség áramlását. Ha te sem hiszel benne, akkor ki fog?

 5. A külső körülmények
  Mások hibáztatása. Azért nincs elég pénzed, mert a kormány nem ad elég támogatást, a szüleid, mert nem tanítottak meg a pénzügyek kezelésére, a férjed, mert minden felesleges dolgot megvesz, a multik, mert keveset fizetnek... Te biztosan nem tehetsz semmiről?

Ezt az öt pontot vedd részletesen górcső alá. Vetítsd le mind az öt pontot magadra, és írd le a válaszokat. Aztán nézd meg, és kérdezd meg magadtól, hol vannak hiányosságaid? Hol nem tud a pénzenergia nálad szabadon áramlani? Szeretettel: Freya életvezetési tanácsadó, Tarot-sorselemző

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27