Fordított lapok a Tarot kártyában

Fordított lapok a Tarot kártyában

A legkülönbözőbb vélemények láttak már napvilágot, rengeteg vita folyik a Tarot berkein belül a fordított kártyák jelentőségéről. Ha van már Tarot paklid, és használni is szoktad, akkor már veled is előfordulhatott, hogy fejjel lefelé jelent meg egy lap, amikor kihúztad.

Mit jelent a fordított Tarot kártya?

Hagyományos értelmezés szerint az álló kártyák ellentétét jelentik, mások szerint a fejjel lefelé néző Tarot kártya megmutatja, hogy az ott lévő energia nem fejlődött még ki. A lehetőség adott, de az adott pillanatban nem elérhető a számodra.

Én erről azt gondolom, mindenki döntse el saját maga, foglalkozik-e fordított lappal, vagy nem.

Ha úgy döntesz, értelmezni akarod a megfordult Tarot kártyát, akkor a legegyszerűbb módja, ha átgondolod: a kártya által mutatatott tulajdonság nem hiányzik jelenleg az életedből? Ezek az energiák nem kerültek elfojtás alá?

Tapasztalataim azt mutatják, hogy szükségtelen belebonyolódni a Tarot kártya lapok fordított elemzésébe. Keverd újra a paklit, és igyekezz álló helyzetbe rendezni a kártyákat. Ha véletlenül fejjel lefelé húzod ki, ne tulajdoníts neki jelentőséget, értelmezd hagyományosan.

Üdv: Freya jósnő

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2024
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27