Ha pocsékul érzed magad

Ha pocsékul érzed magad...

Ma hajnalban felébredtem nem tudtam visszaaludni. Tébláboltam kicsit az 50m2 –en, igyekeztem csendben lenni, az Uram és a kislányom még aluszkáltak. A konyha ablakból néztem le a szunnyadó városra, az utcán csend volt és dermesztő hideg. Néhány hajléktalan bandukolt a ködön keresztül. Álmos voltam és fáradt. Kivettem egy mozarella sajtot a hűtőből készítettem egy roibos teát és leültem a kedvenc fotelomba. Beburkolóztam egy nagy, színes pokrócba, összegömbölyödtem, majd újra kinéztem az ablakon a fagyos tájra és abban a pillanatban elöntötte a hála a lelkemet. Boldog voltam, hogy egy meleg szobában ücsörgök a kedvenc kajámmal (imádom a sajtokat), teát szürcsölök a rózsaszín bögrémből, és átjárt a belső béke semmihez nem fogható érzése.

Nem is olyan régen éreztem ehhez hasonlót, amikor elmentem a helyi hajléktalan szállóra. Van egy olyan lehetőség, hogy hozott alapanyagból (zsír+kenyér) zsíros kenyeret lehet kenni a rászorulóknak. Az ottani konyhában készítettük el, mellé teát főztünk. Úgy nézett ki a helyi ebédlő, mint egy átlag szocreál menza. Az ételkiosztó ablak előtt sorban álltak az emberek tálcával a kezükben, mi pedig szorgosan készítettük a kenyereket, mert folyamatos volt a repeta igény. Nem tudtam megállni, néhányukat megkérdeztem miért kerültek ide.

Egy barna hajú, magas férfi sikeres vállalkozó volt, ház, nyaraló, 3 autó....aztán egy válás elindította a lejtőn. A másik őszes, alacsony, köpcös intézetis háttérrel folyamatosan munkát keres, de amikor meglátják a munkáltatók a lakcímként megadott szállót azonnal elutasítják – panaszolta. Többségük megalázónak érzi a helyzetét. Vannak akik már beletörődtek, de többségük hisz benne, hogy csak „megcsúsztak”, innen még van kiút.

Közben elmosogattunk, összepakoltunk majd beültem a kocsiba és hazavezettem a sötétben. Megálltam a parkolóban, leállítottam a motort és felnéztem; kicsiny otthonom ablakai ki voltak világítva, a melegség és a hála cikázva járta át testem, abban a pillanatban éreztem, hogy minden ami szükséges, az az enyém. Boldog voltam.
Ha pocsékul érzed magadat, nézz körül a világban. Látni fogod, hogy neked nincsenek is problémáid.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2023
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27