Mi is az a Tarot jóslás?

Mi is az a Tarot jóslás?

A Tarot kártya egy 78 db lapból álló misztikus kártyacsomag. A Nagy Arkánum (nagy titkok) 22 lapja bizonyos tulajdonságokat testesítenek meg, a Kis Arkánum (kis titkok) 56 lapja mindennapos eseményeket, viselkedésmintákat, tevékenységeket képviselnek. A tarot jóslás évszázadokon át a nyugati világ egyik legfontosabb misztikus jövendőmondó módszere volt. A Tarot jóslás szoros kapcsolatban áll a pszichológiával, az asztrológiával, a kabbalával, a keleti filozófiával és sok más ezoterikus tannal. A Tarot kártya, úgy tűnik, képes valamilyen rejtélyes módon megjósolni a jövőt.

Pedig a jövő nincs megírva. A Tarot jóslás nem a megváltoztathatatlan jövőt írja le – hiszen az állandóan mozgásban van - hanem a tudatalattink válaszreakciója. A Tarot jóslás rákényszerít bennünket arra, hogy hallgassunk a belső megérzéseinkre, a feltett kérdésekre mi magunk adunk választ, a Tarot kártya csak egy eszköz a kezünkben. Ha felteszed azt a közkedvelt kérdést, hogy hogyan tegyed jobbá a párkapcsolatodat, akkor a választ te szolgáltatod saját magadnak a Tarot kártya segítségével. A lelked tudja a választ, a Tarot jóslás pedig egy jelbeszédként működik. A tudatalattid a kártya segítségével közli a választ, mert máshogy nem tudja elmondani.

Ez valójában a szinkronicitás, amelyet egy 20. századi pszichológus, Carl Jung figyelt meg. Szerinte a Tarot kártyából belső sugallat alapján választunk lapokat, nem a kártya választ minket – bár sokan így érzékelik –, mi választjuk ki a kártyát, azzal, hogy belső problémáinkat kivetítjük a lapokra. Ennek következtében a Tarot jóslás folyamán a kártyalapok megmondják nekünk a válaszokat, döntési helyzetekben a megoldást. De nem a Tarot kártya adta meg a választ, hanem a tudatalattink. A megoldást idáig is tudtuk, csak nem mertük magunknak beismerni. Tehát nincsen semmi hókuszpókusz, mindent látó kártya, a Tarot önmagunk tükre, ha belenézel saját magadat látod benne. Ezért a Tarot jóslás hatékony önismeret fejlesztő eszköz, ha élni szeretnél a lehetőséggel Freya jósdájában megkapod a válaszokat.

Problémamegoldás Tarot kártyával, online jóslás, szerelmi jóslás
életvezetési tanácsadás, mágia
Freya jósnő - Székesfehérvár © 2016 - 2023
telefon: 06 30 592 0954
e-mail: freya@freya-joslas.hu

adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-99614/2016
adószám: 53186865-1-27